Kom nu al in feeststemming met de OPI x The Nutcracker collectie
©

Kom nu al in feeststemming met de OPI x The Nutcracker collectie

Door Charlotte Deprez en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Je hebt vast al gemerkt dat Disney een film heeft gemaakt van de bekende musical De Notenkraker. The Nutcracker and The Four Realms is ondertussen de zien in de bioscoopzalen en dankzij de nagellak van OPI kan je de feestelijke herfstsfeer van de film ook op je nagels dragen!

Speciaal voor de feestdagen lanceert OPI een bijzonder collectie in het thema van The Nutcracker! Vanaf nu kan je dus zelf reizen door de magie van de vier rijken dankzij de twaalf limited edition kleuren en de drie matchende glitter top coats.

Meer lezen? 5 zelfbruiners voor een stralende winterhuid

De collectie is verkrijgbaar in de drie bekende formules van OPI: de klassieke nagellak, de Infinity Shine nagellak en GelColor (de semi-permanente gel-manicure). Met vrolijke namen zoals Dancing on my Toes en Gold Key to the Kingdom komen wij meteen in de stemming voor de feestdagen!

En om het goede nieuws helemaal compleet te maken, heeft OPI gedacht aan leuke geschenksets voor ieders portemonnee. Het ideale cadeau voor onder de kerstboom!

De OPI x The Nutcracker collectie is nu verkrijgbaar via de website.

Meer lezen? Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar,Ontdek de drie nieuwste M.A.C Girls oogschaduwpaletten.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Nagellak, Nagels, Opi, The nutcracker.