3 redenen om de Hygge collectie van LolaLiza te shoppen
© Pers

3 redenen om de Hygge collectie van LolaLiza te shoppen

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Hygge! Je kent de term intussen wel. Die oergezellige momenten van chocolademelk drinken onder een dekentje wanneer het buiten stormt, een romantische film kijken met je beste vriendinnen, met je favoriete comfortfood voor de haard zitten... En dankzij LolaLiza gebeurt dit nu allemaal in een comfortabele en modieuze outfit.

Drie redenen waarom deze collectie bij je past.

/

Maxi knits en warme winterjassen

De Deense term ‘hygge’ waaide twee jaar geleden over naar onze contreien. Het betekent zoveel als ‘gezelligheid’, maar is beter uit te drukken in gevoel dan in taal. Wanneer je belang hecht aan het genieten van de kleine dingen des levens met warme mensen om je heen, ben je helemaal hygge volgens de Denen.

In de winter hebben we natuurlijk allemaal meer nood aan het creëren van een warme sfeer. LolaLiza heeft dit goed begrepen en brengt een resem maxi knits en warme jassen op de markt. Want truien en jassen zijn dé geluksmakers in de winter, toch?

Geniet alvast mee van onze favorieten:

/

Hygge feestkledij

Gezelligheid en genieten met je geliefden in de winter, dan denken we meteen aan de feestdagen. De Hygge collectie bevat stuks die we meteen op kerstavond willen aantrekken. Een stijlvol kleedje met bloemenprint, een ruitjesrok voor een iets stoerdere outfit of toch maar een pak? We want it all!

/

Betaalbare collectie

Hygge betekent ook zorgen voor jezelf en zorgen voor elkaar. Kleren hebben de speciale gave om ons op te vrolijken op een baaldag. Zeker als ze er goed uitzien én bovendien betaalbaar zijn. Zo’n kledingstuk cadeau geven aan een vriendin, meer hygge dan dat wordt het niet!

De leukste looks van de collectie bekijk je hier:

 

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: Modeketen Monki kiest deze herfst voor 100% duurzaam katoen en De ultieme luipaardprint shopping: nu al de wintertrend van 2018

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Collectie, LolaLiza, Mode, Winter.