Wedstrijd: win tickets voor Babylon, de must-see film van 2023
© Sony Pictures Releasing

Wedstrijd: win tickets voor Babylon, de must-see film van 2023

Leestijd: 1 min

Met popcorn in de hand dompelen we ons onder in de levendige en kleurrijke sfeer van de laatste film van Damien Chazelle. De regisseur van 'La La Land', 'Whiplash' en 'First Man' en jongste laureaat voor de Oscar voor beste regisseur laat opnieuw van zich horen met zijn langspeelfilm Babylon.

Babylon is een origineel episch verhaal dat zich in het Los Angeles van de jaren 1920 afspeelt. Een verhaal van overdreven ambitie en buitensporigheid, volgend op de opkomst en ondergang van verschillende figuren aan het begin van het Hollywood-tijdperk, eentje van ongebreidelde decadentie en corruptie. In de film volgen we de waanzin van deze industrie waar luxe, plezier, feestjes en de koortsige energie van het gouden tijdperk van de zevende kunst welig tierden.

De cast bestaat uit indrukwekkende namen, zoals Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire en Diego Calva, die op het grote scherm schitteren door hun monumentale acteerprestaties en worden bijgestaan door al even geweldige acteurs als Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart.

Babylon is een energieke mix van extravagantie, decadentie en waanzinnige gekte. Deze film, met 5 Golden Globes nominaties, mag je in 2023 niet missen! Een beleving vol emotie en sensatie die ons herinnert aan de magie van films.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op 2 zitplaatsen voor Babylon die vanaf 18 januari in de bioscoop te zien is.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Sony Pictures Releasing.
sonypictures.be

Lees ook :

Waarom ‘Babylon’ nu al dé film van 2023 is

iRobot brengt de eerste 2-in-1 robotstofzuiger en dweil op de markt

7 alternatieve kerstfilms voor wie ‘Home Alone’ beu is

Commercieel team De artikels van >