WEDSTRIJD: Win een ticket voor Babyboom van 22 tot 24 oktober in Brussels Expo
© Unsplash

WEDSTRIJD: Win een ticket voor Babyboom van 22 tot 24 oktober in Brussels Expo

Leestijd: 2 min

Babyboom is een beurs waar aanstaande en jonge ouders drie dagen lang op een unieke manier alles kunnen ontdekken over het ouderschap en de zorg voor hun opgroeiende kind. Niet te missen dus, van 22 tot 24 oktober in Brussels Expo. 

De Babyboom-beurs is een uniek evenement waar (toekomstige) ouders en experts uit de sector elkaar kunnen ontmoeten. Je vindt er alles waar Babyboom, een Belgisch bedrijf dat een veertigtal jaar geleden is opgericht, voor staat. Babyboom wil aanstaande ouders en jonge ouders met kinderen van 0 tot 3 jaar stap voor stap begeleiden op hun weg, aan de hand van een volledig one stop shop aanbod dat bestaat uit een website boordevol informatie, een online shop, cadeaupakketten en deze professionele beurs. 

Wat is de Babyboom-beurs? 

Simpel: net als de website is de Babyboom-beurs  opgevat om tegemoet te komen aan de verwachtingen van jonge of toekomstige ouders. Als bezoeker kan je er experts uit verschillende disciplines  ontmoeten, lezingen en interactieve workshops volgen. Je kunt er ook de laatste nieuwigheden ontdekken op het gebied van babyverzorging, en allerlei kwaliteitsproducten kopen tegen voordelige prijzen. Van workshops, lezingen tot shopping en het testen van producten… het kan allemaal.

En je kunt er ook terecht om de vragen te stellen die je bezighouden, en alle mogelijke informatie krijgen om je zwangerschap zo prettig mogelijk te beleven en je oogappel in alle gemoedsrust welkom te heten.

Babyboom bags

Babyboom

Antwoorden vinden, bijleren en genieten

In een ontspannen sfeer vind je de stands en de deskundigen die je gids kunnen zijn op je reis naar het ouderschap. Als zwangere vrouw, jonge moeder of vrouw met een kinderwens wil je immers professioneel en kundig begeleid worden. Op de Babyboom-beurs kan je in alle rust praten met mensen die je om raad wilt vragen, boeiende workshops en lezingen bijwonen en alle producten ontdekken die je nodig zult hebben voor je baby. Zo kom je er bijvoorbeeld meer te weten over de verschillende kraamklinieken en kan je kiezen welke het beste bij jouw wensen past. 

De workshops en lezingen behandelen dit jaar onderwerpen als natuurlijke remedies voor baby’s en kinderen, er is een workshop rond wasbare luiers, een over pijnverlichting in de verloskamer, een over de juiste methode om je baby te wassen, verschonen en aankleden, en nog veel meer. De merken die op de beurs vertegenwoordigd zijn, laten graag de laatste nieuwe producten zien en helpen je bij het kiezen van de juiste baby-uitrusting. Je kunt er ook een hindernissenparcours volgen om verschillende modellen van kinderwagens uit te proberen en het eerste elektrische exemplaar op de markt testen. En dan is er nog de shopping-hall, de schattenjacht, de wedstrijden… Kortom, een niet te missen evenement voor alle jonge ouders die weloverwogen keuzes willen maken om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de eerste jaren van hun baby.

Wil je er graag bij zijn zijn? Wees een van de eerste 75 deelnemers en ontvang jouw gratis ticket.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Babyboom.
www.babyboom.be

Lees ook :
Waarom we bijna allemaal last hebben van het post-vakantiesyndroom
LPG® steunt vrouwen met borstkanker
Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten

Commercieel team De artikels van >