LPG® steunt vrouwen met borstkanker
©

LPG® steunt vrouwen met borstkanker

Leestijd: 2 min

Deze maand staat in het teken van "Pink October", een jaarlijkse grootschalige campagne die de hele bevolking aanspreekt. Het doel? Zoveel mogelijk mensen bewustmaken van het belang van borstkankerscreening en geld inzamelen voor onderzoek.

Sinds 2014 zetten merken uit alle sectoren zich iedere oktober in om de actie te steunen. Het symbool kennen we allemaal wel: het roze lintje. LPG® staat bekend om zijn hightechverzorgingen die onze lichaamscellen actief maar volledig natuurlijk stimuleren. Dit jaar steunt LPG® de organisatie Think Pink en daarmee ook alle vrouwen die getroffen zijn door borstkanker.

LPG® x Think Pink

Elk jaar worden in België meer dan 10 000 nieuwe gevallen van borstkanker vastgesteld. Dat is angstaanjagend veel. Maar dat cijfer zet ons er ook toe aan om onze omgeving te sensibiliseren en iedereen die het wil horen te zeggen dat een tijdige screening levens kan redden. Oktober staat dus in het teken van mensen met borstkanker en het onderzoek ernaar. Daarom werkt LPG® deze maand samen met Think Pink, de nationale organisatie die strijdt tegen dit type kanker, dat voornamelijk vrouwen treft.

LPG® staat bekend voor zijn endermologie®-verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Die beloven de cellen van de huid op een natuurlijke en vooral pijnloze manier te stimuleren en kleine onvolmaaktheden te corrigeren (rimpels, sinaasappelhuid of cellulite). Maar het houdt het niet bij schoonheid en wellness. LPG® heeft ook gepatenteerde therapeutische technologieën ontwikkeld, zoals de Cellu M6® Alliance en Huber® 360. Deze technieken worden ook gebruikt bij de behandeling van borstkankerpatiënten. Ze helpen namelijk bij de bestrijding van fibrose na bestraling, de resorptie van lymfoedeem, de behandeling van littekens en het terugbrengen van de mobiliteit die door chirurgische ingrepen verloren is gegaan.

Ter gelegenheid van Pink October stelt het merk twee producten uit zijn verzorgingsgamma voor: de Vitality Booster en het Intense Hydrating Smoothing Serum. Een duo dat als limited edition wordt uitgebracht.

Een actie met een roze lintje

LPG® blijft trouw aan zijn IN & OUT-concept. De twee nieuwe producten richten zich dan ook op eenvoudige, duurzame en doordachte schoonheid.

LPG borstkanker pink October

Vitality Booster – LPG® x Think Pink

De verpakking van de Vitality Booster heeft dezelfde kleur als deze Pink October. Ze bevat 56 kleine capsules die oraal moeten worden ingenomen (twee capsules per dag, met een glas water). De voedingssupplementen geven de cel-energie een boost. Ze helpen om de resultaten van de endermologie®-kuren te verbeteren. Ginseng, hibiscus, kaneel, vitamine B12, venkel, chicorei, ascophyllum, kola, vitamine C en ijzer… Een hele mix van ingrediënten die vermoeidheid tegengaan en tegelijk onze mentale en fysieke prestaties verbeteren en het organisme ontgiften door vetten te verbranden. Ons advies: neem de Vitality Booster-capsules bij voorkeur ’s ochtends of toch zeker voor 15 uur, anders kan je nachtrust in het gedrang komen.

LPG borstkanker pink October

Intense Hydrating Smoothing Serum – LPG® x Think Pink

Met zijn geurloze, vloeibare en smeuïge textuur zorgt het Intense Hydrating Smoothing Serum voor extreem comfort. Het is trouwens ook geschikt voor de rijpe huid. Je neemt het op in je endermologie®-routine en brengt het ’s ochtends en ’s avonds aan op gezicht en hals. De effecten? Zoals zijn naam het al aangeeft, bezorgt het product je een hydratatieboost. Het maakt ook de rimpels en kraaienpootjes minder diep, zodat je huid er glad en gezond uitziet.

LPG® verbindt zich ertoe om per verkocht product uit deze limited edition € 1 aan de vereniging te schenken. Ons verzorgen en tegelijk een project steunen dat ons nauw aan het hart ligt? Ideaal.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.
www.endermologie.com

Lees ook :

Deze merken zetten zich in voor de strijd tegen borstkanker

Think Pink België strijdt mee met mondmaskerinitiatief

Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten

Commercieel team De artikels van >