De leukste lastminutevakantie van het net: Surf ’n Beach van srprs.me
© sprs.me

De leukste lastminutevakantie van het net: Surf ’n Beach van srprs.me

Door Lieselotte Van Hemelrijck & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Sta je graag op een surfplank en heb je zin om te vertrekken op een uniek avontuur? Boek dan nu een Surf 'n Beach vakantie bij srprs.me en laat je verrassen door de unieke locatie die het reisbureau zelf voor jou uitkiest. Boeken kan nog tot eind mei, dus zorg dat je er snel bij bent!

Reisbureau srprs.me is er eentje voor avontuurlijke zielen. Wat we daarmee bedoelen? Wel, jij boekt een reis, maar zij bepalen waar je heen gaat. Kies je voor het thema Surf ’n Beach, dat deze maand bij het reisbureau in de kijker staat, dan regelen zij je vakantie van a tot z naar een verrassende surfbestemming. Overnachten doe je in leuke hostels dicht bij het strand en ook je vluchten worden voor je geregeld.

Het enige dat jij moet bepalen, is wanneer je op vakantie wil (voor de surfvakanties is dat tussen mei en eind september) en of je in Europa blijft of je grenzen verlegt naar buiten het continent. Boek je namelijk een trip van 14 dagen, dan stuurt srprs.me je naar een avontuurlijke bestemming ver, ver weg (lees: wereldwijd).

Kan je nog niet surfen? Geen probleem! De reisdienst regelt surflessen, surfmateriaal en al wat je mogelijk nog nodig kunt hebben. De knappe surfboy (of -girl)? Tja, die zal je zelf moeten versieren!

🌴✨

Een bericht gedeeld door We love to srprs you (@srprsme) op

Vanaf €250 per persoon boek je een reis bij srprs.me. De Surf ’n Beach reizen kan je nog boeken tot eind mei.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Reisbureau, Surfen, Surfvakantie, Vakantie.