Upway: volle gas vooruit met elektrische mobiliteit
©

Upway: volle gas vooruit met elektrische mobiliteit

Leestijd: 1 min

Door een fiets te kopen of verkopen op Upway, de specialist in gereviseerde elektrische fietsen, stimuleer je het gebruik van gecontroleerde tweedehandsfietsen met garantie.

Upway is het allereerste platform voor gereviseerde elektrische fietsen in België in dienst van groene mobiliteit. Dé ideale oplossing om een elektrische fiets uit te kiezen! Ga gewoon naar upway.be, kies op de website de fiets die je leuk vindt en krijg hem binnen vijf dagen bij jou thuisbezorgd. Toch niet de fiets die je voor ogen had? Je hebt 14 dagen de tijd om de fiets terug te sturen. Je hoeft dus geen verplaatsing te maken, niet eindeloos lang te wachten en geen fortuin uit te geven!

Prijs en beschikbaarheid: voordelen die tellen

“We hebben 300 elektrische fietsen beschikbaar op upway.be en nog eens 200 exemplaren worden momenteel gereviseerd”, zegt Toussaint Wattinne, medeoprichter en CEO van Upway. Je hoeft dus geen weken (of zelfs maanden) te wachten op je elektrische fiets. Het platform is al toegankelijk vanuit België en Frankrijk en zal binnenkort ook actief zijn in Duitsland en Nederland. Een topidee, vinden wij, want aangezien onze buren ervaren e-bikers zijn, zal daardoor het aanbod van modellen alleen maar uitbreiden, en dat voor een echt correcte prijs.

“Onze prijzen zijn tot 20% lager voor nieuwe fietsen en tot 60% voor fietsen die al een eerste leven achter de rug hebben, in vergelijking met de nieuwe modellen in de handel. Bij Upway vind je al een elektrische fiets voor in de stad vanaf 500 euro. De prijs ligt natuurlijk wat hoger voor een hybride model of een mountainbike, maar blijft altijd competitief”, aldus Toussaint.

Photos homme qui répare Upway

©Theo Saffroy / Hans Lucas

Upway wil een steentje bijdragen om elektrische mobiliteit nog makkelijker toegankelijk te maken en een duurzame en verantwoorde mentaliteit te stimuleren. Het platform wil daarom in de toekomst ook andere gereviseerde elektrische voertuigen aanbieden, zoals steps en elektrische scooters. Upway is dé sleutel!

Verkopen op Upway?

Wil je je fiets verkopen? Voer alle gegevens en foto’s in op het platform. Je ontvangt dan een aankoopofferte. Ga je akkoord, dan maak je een afspraak om de fiets bij jou thuis te laten ophalen. Je fiets wordt vervolgens geregistreerd op het platform en te koop aangeboden.

Een fiets verkocht of gekocht? Jij draagt in ieder geval je steentje bij aan een kleinere milieu-impact van je elektrische fiets door hem zo lang mogelijk in omloop te houden.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Upway.
upway.be

LEES OOK:
Sebago opent eerste Belgische winkel in Antwerpen
Reisgids: de Golf van Thailand
Dagtrip: 24u in Knokke-Heist

Commercieel team De artikels van >