Dagtrip: 24u in Knokke-Heist
©

Dagtrip: 24u in Knokke-Heist

Leestijd: 1 min

De dagen worden langer en de zon verblijdt ons steeds vaker met haar aanwezigheid. Conclusie: het is het ideale moment om een dagtripje in eigen land te plannen.

Wat dacht je van bestemming Knokke-Heist met je beste vriendin? Wij stelden alvast de ideale dagplanning samen.

10 uur

Start de dag met een kopje koffie bij Bonjour na aankomst. De hotspot vormt het ideale vertrekpunt voor een zorgeloos dagje genieten in de mondaine badplaats.
Zoutelaan 47

 

10.30 uur

Verwen jezelf en je plus one met een ontspannende gezichtsbehandeling bij Bar à Beauté. Na deze glow up kunnen jullie Knokke-Heist helemaal herboren verder verkennen. Heb je wat meer tijd, dan kan je voor de ‘Face & Body Detox Deluxe’ verzorging kiezen inclusief scrub, massage, facial en make-up.
Niki de Saint Phallestraat 6

12.30 uur

Toe aan een pauze? Geniet van de heerlijke ‘high tea’ voor twee bij het iconische Hotel Britannia. Het hotel is gelegen in een prachtig pand op een boogscheut van het Zoute en werd vorig jaar volledig gerenoveerd. Met een paar scones achter de kiezen zijn jullie nu klaar voor een serieuze shopsessie.
Elizabetlaan 85

14 uur

Knokke-Heist telt talloze boetieks die een bezoekje meer dan waard zijn zoals Sketch, A Suivre, Lewis & Melly, Blue, Les Soeurs en Essentiel. Deze maken van de kustgemeente een echte hotspot voor iedereen die graag duurzaam en Belgisch shopt. Je vindt er merken als Isabel Marant, Ganni, Edited en meer. Het shoppingdistrict van Knokke strekt zich uit van de de Lippenslaan tot de Dumortierlaan en Kustlaan. Na een bezoekje aan de Heilige Driehoek ga je gegarandeerd niet met lege handen naar huis.
Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan

17 uur

Plof neer op een ligbed in de Collins Club en pik de laatste zonnestralen mee bij een heerlijk glaasje rosé en wat verse tapas. Geen betere manier om wat bij te praten met je beste vriendin!
Zeedijk-Het Zoute 746

19 uur

Sluit de dag na zonsondergang af met een gezellig etentje. Reserveer een tafel voor twee bij het hippe Calypso en smul van sharing plates als tartaar van tonijn, pata negra kroketten en little gem sla. Sluit af met een coupe colonel en keer moe maar voldaan terug naar huis.
Zeedijk-Knokke 510

Ontdek alle leuke shopping- en foodadresjes op mykh.be

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.

www.myknokke-heist.be

Lees ook :

Getest: de ultrapopulaire massage gun

Etam pakt uit met eerste genderneutrale collectie

Byredo’s nieuwe make-upartieste Lucia Pica verklapt haar beautytips

 

Commercieel team De artikels van >