‘Uncoupled’ is de nieuwe Netflix-serie van de bedenker van ‘Sex and the City’
© Netflix

‘Uncoupled’ is de nieuwe Netflix-serie van de bedenker van ‘Sex and the City’

Leestijd: 1 min

Het tweede seizoen van 'Emily in Paris' groeide in no time uit tot een mondiale hit en ook het vervolg op 'Sex and the City' was een kijkcijferhit. Dat hebben we te danken aan bedenker Darren Star die binnenkort met de nieuwe Netflix-serie 'Uncoupled' komt. De wil je erover weten. 

/

Uncoupled

Hoera, er is binnenkort weer een leuks serie om te bingen op Netflix! Als je namelijk houdt van mode, drama, en romance, dan zit je bij Darren Star goed. Een kleine blik op zijn CV verraadt dat de schrijver en producer onder andere heeft meegewerkt aan Beverly Hills, 90210 en Melrose Place. Bovendien was Star ook de mastermind achter Sex and the CityEmily in Paris, én And Just Like That

Nu verschijnt er dus een nieuwe serie van zijn hand op Netflix: Uncoupled. Voor deze komische dramaserie vol liefde en humor slaat hij de handen ineen met schrijver Jeffrey Richman, die al eerder werkte voor Modern Family en Frasier.

Eerste trailer

De eerste trailer laat zien hoe Neil Patrick Harris, die het karakter Michael speelt, omgaat met een break-up. “Breakups suck, but single life doesn’t have to”, luidt de tagline. Ondertussen zien we hoe Michael ruziet, drinkt, zucht en zoent terwijl hij een draai probeert te vinden in zijn kersverse bestaan als single.

Netflix zelf schrijft over Uncoupled: “Michael is een getrouwde Manhattanite die denkt dat zijn leven perfect is – tot zijn man hem tot zijn grote schrik opeens verlaat na 17 jaar huwelijk. Opeens moet Michael de confrontatie aangaan met twee nachtmerries: degene verliezen die zijn soulmate had moeten zijn, én zich opeens als single gay man van midden-veertig in New York City bevinden.” Klinkt hoe dan ook als een recept voor een lach én een traan.

Zomerserie

Voordat Uncoupled op Netflix te zien is, moeten we nog héél even geduld hebben. Op 29 juli verschijnt de serie, en dan kunnen we genieten van acht afleveringen van een half uur. Wij tellen alvast af!

Dit artikel verscheen eerder op Marie Claire Nederland.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Netflix, Sex and the city.