‘Sex and the City’ krijgt vervolg: de meest memorabele outfits uit de serie
© HBO

‘Sex and the City’ krijgt vervolg: de meest memorabele outfits uit de serie

Leestijd: 1 min

Meer dan 20 jaar nadat 'Sex and the City' voor het eerst op de buis kwam, krijgt de serie een tweede leven. Dat bevestigde HBO Max aan Amerikaanse media. Voor de gelegenheid maakten we een overzicht van de meest memorabele outfits van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda. 

De nieuwe serie krijgt de naam ‘And Just Like That…’ en gaat opnieuw over de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). Grote afwezige is helaas Samantha Jones (Kim Cattrall) die niet te zien zal zijn in de reeks. De opnames van de show beginnen normaal gezien aan het einde van deze lente in New York. Er worden 10 afleveringen van 30 minuten gefilmd. Michael Patrick King, die de twee ‘Sex and the City’-films schreef en regisseerde, neemt de leiding over de nieuwe reeks.

Lees ook: De ‘roaring twenties’ komen terug, ook in de mode?

De serie ‘Sex and the City’ was oorspronkelijk gebaseerd op het boek van Candace Bushnell en werd tussen 1998 en 2004 wereldwijd uitgezonden op televisie. Toen nam Daren Starr, ook bekend van ‘Younger’ en ‘Emily in Paris’, de regie op zich. In 2008 en 2010 werd de serie vervolgd met twee films.

De meest memorabele outfits uit ‘Sex and the City’

Lees meer Marie Claire op: Tiffany & Co. maakt duurste halsketting ter wereld. Deze fotografe en styliste brengen een ode aan onze absurde lockdowngewoontes. De beauty- en badkamergeheimen van Nanja Massy

De mode video van vandaag :
Kleurentest hoe ontdek je welke kleuren bij je passen

 

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: HBO, Sex and the city.