Editor’s Pick: Rouge Hermès Herfst/Winter 2021
© MCB

Editor’s Pick: Rouge Hermès Herfst/Winter 2021

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick...

/

De aller-allermooiste lipsticks in het beautygamma zijn terug van weggeweest. En daarmee bedoelen we uiteraard die van Rouge Hermès. Het Franse modehuis lanceert voor de herfst-winter 2021 drie nieuwe kleuren. Bedacht door Pierre Hardy, ontwerper van de objecten van Hermès Beauty en creatief directeur van Hermès schoenen en sieraden.

Zoals we gewoon zijn van de lipsticks van het merk, zitten ze in hulzen die doen denken aan de kenmerkende Memphis-stijl uit de jaren 80. Of net aan de popart-beweging? Doet er weinig toe, ze zien er fantastisch uit en meer moet dat niet zijn. Elektrisch blauw, sprookjesrood en haast fosforescerend groen doorbreken het winterse kleurenpalet van zwart, antracietgrijs en bastbruin.

3 nieuwe kleuren voor Rouge Hermès

Binnenin gaat het kleurenspel verder met drie tinten lippenstift met een matte of dekkende finish. Rose Tamisé is een felle tint oranje. Orange Brûlé een smeulend oranje en Rose Magenta een intense dieproze kleur.

De herfst-winter 2021 limited edition collectie Rouge Hermès bestaat uit drie navulbare lipsticks die vanaf 1 september 2021 verkrijgbaar zijn in een selectie Hermès-verkooppunten.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Plamuur je gezicht niet dicht”: tips van Peter Philips voor een zomerse beautylook & Waarom zoveel sterren een eigen beautymerk lanceren.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.