Niet alleen het gras is groen op Paradise City, ook de hele filosofie achter het festival.
- De camping draait 100% op zonne-energie: zelfs het afvalwater van de douches wordt ter plekke gezuiverd
- Sigarettenpeuken worden gerecylceerd
- Het decor wordt achteraf herbruikt
- 100% ethisch aangekocht voedsel
- 100% vleesvrij
Food
Pssst, ook de catering is ecologisch verantwoord. De gastronomische headliner is dit jaar Sang Hoon Degeimbre. Hij teleporteert het concept van zijn restaurant SAN over naar de adembenemende setting van het Paradise City restaurant aan het kasteel. Degeimbre streeft naar duurzame gastronomie en past dus perfect in het groene plaatje van het festival. Dit jaar zullen ook de foodtrucks heerlijk next level festivalfood serveren (op composteerbaar servies uiteraard) met seizoensgebonden ingrediënten. De food lineup is niet van de minste: Spoon, Jean sur Mer, Yalla Yalla, Table D’HO. Kortom: genoeg fuel om een hele avond door te dansen.
Kortom: wij kunnen niét wachten.