Alles wat we weten over het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’
© Hulu

Alles wat we weten over het nieuwe seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’

Door Naomi Wouters
Leestijd: 1 min

Na bijna 2 jaar (Corona-)vertraging komt op 28 april het 4de seizoen van 'The Handmaid's Tale' uit. In het nieuwe seizoen leidt June een revolutie tegen Gillead, nog meer dan ooit tevoren. Ontdek hieronder alles wat je moet weten.

/

Wat vooraf ging

Aan het einde van seizoen 3 smokkelde June bijna 100 kinderen veilig over de grens. Ze ging hiervoor de confrontatie aan met een Gillead bewaker, ving een kogel op en riskeerde haar leven. Wat deze reddingsactie teweeg zal brengen, komen we binnenkort te weten in het nieuwe seizoen.

“I ask for justice”

Na haar laatste actie vindt June in bepaalde mate vrijheid, maar de drang naar rechtvaardigheid dreigt haar meest kostbare relaties te vernietigen. Ze is Gilleads public enemy en wordt door iedereen gezocht: Nick, Aunt Lydia, Fred Waterford en de rest van Gillead. June verschuilt zicht terwijl samen met Janine en plant om Gillead neer te halen.

In de trailer merkten we alvast enkele ontmoetingen op tussen June en Nick, June en haar dochter Hannah en misschien wel de meest spannende ontmoeting: June en Aunt Lydia. Nu ze voortvluchtig is bereikt Lydia’s obsessie voor June een hoogtepunt.  Het belooft een spannende strijd te worden.

Het nieuwe seizoen kan je vanaf 28 april bekijken op de Amerikaanse streamingsdienst Hulu, hopelijk ook snel op Canvas. Bekijk hier alvast de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=rg_160Be71g

Lees meer Marie Claire op: 10 tips van experts voor meer energieIn de nieuwe Netflix-hit ‘Sky Rojo’ spelen powervrouwen de hoofdrolDe beauty- en badkamergeheimen van Pascale Naessens

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Seizoen 4, Serie.