Netflix: de nieuwe films en series om te kijken in maart
© Netflix

Netflix: de nieuwe films en series om te kijken in maart

Door Hannah Gellens  & Malvine Sevrin
Leestijd: 2 min

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe series, films en documentaires op Netflix die je absoluut moet kijken. Veel binge-plezier in maart!

/

The Weekend Away – film – 3 maart

Een thriller om U tegen te zeggen, gebaseerd op de gelijknamige roman van Sarah Alderson. Leighton Meester (Gossip Girl) neemt de hoofdrol op zich.

Samenvatting: Wanneer haar beste vriendin verdwijnt tijdens een girlstrip naar Kroatië, wil Beth koste wat kost haar onschuld bewijzen. Ze moet en zal de waarheid achterhalen. Maar hoe dichter ze bij de oplossing komt, hoe verontrustender het wordt…

/

Mary Stuart, Queen of Scots – film – 3 maart

Een historische film over het tumultueuze lot van de charismatische Koningin der Schotten, Mary Stuart. Margot Robbie en Saoirse Ronan schitteren in de hoofdrollen.

Samenvatting: Op haar 16e trouwt Mary met de koning van Frankrijk. Twee jaar later, op 18-jarige leeftijd, wordt ze al weduwe. Maar tegen de traditie in weigert ze te hertrouwen. In plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om de troon op de eisen die haar toekomt.
Maar de macht van Elizabeth de Eerste, koningin van Schotland destijds, strekt zich ver uit, zowel over Engeland als Schotland. De twee jonge koninginnen worden al snel aartsvijanden en strijden, tussen angst en fascinatie in, om de Engelse kroon. Daarbij worden ze beiden geconfronteerd met de bijna onmogelijke keuze: huwelijk of onafhankelijkheid.

/

Pieces of Her – film – 4 maart

Deze thrillerserie is gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van de misdaadauteur Karin Slaughter.

Samenvatting: Wat als je denkt iemand door en door te kennen, maar dat uiteindelijk helemaal niet zo blijkt te zijn? Het overkomt Andrea, die denkt alles te weten over haar moeder, Laura. Tijdens een onschuldige trip naar de supermarkt, escaleert een discussie tussen moeder en dochter zo erg dat Andrea ineens een hele andere kant van Laura te zien krijgt. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn.

/

The Bridgerton Chronicle – serie – 25 maart

Onze favoriete aristocraten zijn terug voor een nieuw seizoen. Dus haal dat theeservies maar tevoorschijn!

Samenvatting: Het eerste seizoen vertelde het liefdesverhaal tussen Daphne Bridgerton en de zeer charmante hertog van Hastings. Het tweede seizoen daarentegen zal gaan over burggraaf Anthony Bridgerton. De oudste broer van Bridgerton gaat op zoek naar een respectabele echtgenote. Maar al zijn pogingen om een meisje te vinden dat aan zijn eisen voldoet, lijken gedoemd tot mislukking.

Totdat Kate en haar jongere zus Edwina Sharma uit India in zijn leven verschijnen. Anthony probeert Edwina het hof te maken. Maar Kate begrijpt al snel zijn ware bedoelingen: hij is niet op zoek naar een huwelijk uit liefde. Daarom besluit Kate er alles aan te doen om hem tegen te gaan. Maar de verhitte discussies tussen Kate en Anthony brengt het duo alleen maar dichter bij elkaar.

Lees ook: Netflix: 8 series, films en documentaires om te kijken in februari, 8 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in januari

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Films, Maart, Netflix, Series.