Dit weekend op onze festivalagenda: Paradise City Festival
© Thibault Feyaerts

Dit weekend op onze festivalagenda: Paradise City Festival

Leestijd: 1 min

De festivalzomer nadert met rasse schreden en opent dit weekend met Paradise City Festival, dat plaatsvindt op 28, 29 en 30 juni in het Kasteel Ribaucourt in Perk. 

/

De prachtige locatie aan het sprookjesachtige kasteel van Ribaucourt is lang niet de enige troefkaart van het elektronische muziekfestival. Wij vertellen je waarom je de negende editie van Paradise City ab-so-luut niet mag missen.

Dit is de line-up

paradise-city-festival-line-up

Het belooft de grootste editie tot nog toe te worden en een indrukwekkende line-up kan dan ook niet ontbreken. Zo staan sets van namen als ANOTR, Bibi Seck, Bonobo, Dixon, Lefto, Job Jobse, Nico Morano en meer op het programma. Daarnaast vervolledigen een aantal lokale artiesten de affiche waaronder Bjeor, Catalina, Eline Anne & r.omy, Odymel en RIET.

LEES OOK: Deze Belgische festivals wil je deze zomer niet missen

Duurzaamste muziekfestival ter wereld

Verder mag Paradise City zich ’s werelds groenste festival noemen. Zo bekroonde A Greener Future, een non-profit bedrijf dat organisaties, evenementen, festivals en locaties over de hele wereld helpt duurzamer te worden en de impact op het milieu te verminderen, het festival eerder dit jaar met de prestigieuze International Greener Festival Award.

Praktische informatie: Paradise City Festival vindt plaats van 28 tot 30 juni aan het Kasteel Ribaucourt in Perk. Tickets koop je hier vanaf 69 euro.

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.

Tags: Duurzaam, Festivals, Muziekfestival, Paradise City Festival.