Alles wat we tot nu toe weten over The White Lotus seizoen 3
© Warner Bros

Alles wat we tot nu toe weten over The White Lotus seizoen 3

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

Het wordt nog langer wachten dan eerst gedacht op het nieuwe seizoen van The White Lotus. Toch zijn er al een paar dingen die we wel al weten. Dit zijn de laatste nieuwtjes over The White Lotus seizoen 3.

Na het succes van het eerste seizoen in juli 2021 en het tweede seizoen in oktober 2022, blijft het wachten op een derde seizoen van de befaamde HBO-serie. Hoewel dat nieuwe seizoen eigenlijk gepland was voor dit jaar zullen we nog tot 2025 moeten wachten. Dat komt volgens Casey Bloys, Chairman en CEO van HBO en HBO Max, door de stakingen die in 2023 in Hollywood plaatsvonden. Toch blijft het derde seizoen geen volledig mysterie. Hier en daar werd namelijk al wat info verspreid. Dit is wat we tot nu toe weten.

Lees ook: Emily in Paris seizoen 4: alles wat we tot nu toe weten

/

Locatie

Wat we al met zekerheid kunnen zeggen is dat dit derde seizoen weer op een nieuwe locatie zal plaatsvinden. Na seizoen 1 op Hawaii en seizoen 2 op Sicilië, maken we dit jaar kennis met het betoverende decor van Thailand. Meer specifiek, zullen de opnames plaatsvinden rond Koh Samui, Phuket en Bangkok. Hoewel de serie naar een totaal nieuw werelddeel trekt zullen we het glamoureuze karakter van The White Lotus Hotel niet moeten missen. Ook dit seizoen zal zich daar afspelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The White Lotus (@thewhitelotus)

/

Personages

De grote verrassing van het derde seizoen wordt ongetwijfeld de terugkeer van Belinda Lindsey. Het personage dat gespeeld wordt door Natasha Rothwell sloeg een seizoen over, maar is nu dus helemaal terug. Maar zij is niet de enige verrassing. Ook Aimee Lee Woud, Aimee Gibbs in Sex Education, en zelfs K-pop ster Lisa van Black Pink hebben een rol veroverd in seizoen 3. Daarnaast zullen ook Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey en Tayme Thapthimthong deel uitmaken van de cast.

/

Productie

Wie heeft genoten van het verrassende en intrigerende scenario van de eerste twee seizoenen kan op beide oren slapen. Ook dit nieuwe seizoen zal gecreëerd, geschreven en geregisseerd worden door Mike White. Toch is dit geen al te grote verrassing na het binnenhalen van de 20 Emmy nominaties, waarvan 10 prijzen, voor seizoen 1 en 23 nominaties voor seizoen 2.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Coolidge (@jennifercoolidge)

/

Releasedatum

Seizoen 3 van The White Lotus was oorspronkelijk gepland voor 2024. Maar die release ging helaas niet door omwille van stakingen. Wat die datum dan wel is, daar blijft HBO geheimzinnig over. We weten wel al dat de eerste opnames van het nieuwe seizoen van start gingen in februari van dit jaar. De echte release zal op zich laten wachten tot 2025.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Series.