Louis Vuitton lanceert haute couture sport gear
© Instagram @Joja

Louis Vuitton lanceert haute couture sport gear

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Dankzij Louis Vuitton kan je lekker fit worden terwijl je er stijlvol uitziet. Het high-end merk bracht namelijk een selectie aan sport gear uit die allemaal voorzien zijn van de kenmerkende Louis Vuitton print. Ontdekt ze hier.

/

Fit & Fab

Dankzij de lockdown werden er nog nooit zoveel sportartikelen verkocht en dat zal Louis Vuitton geweten hebben. Het luxe merk bracht deze week een reeks fitnessattributen zoals een volleybal, een skim board en een golfset op de markt. Wat blijkt? Er zijn velen die hiervoor maar al te graag in hun buidel tasten, in het Verenigd Koninkrijk waren de dumbells en het springtouw namelijk onmiddellijk uitverkocht. Ondek de collectie hieronder zelf:

/

We spelen een spel vanavond

Genoeg van het sporten? Organiseer dan een spelletjesavond met het hele gezin en speel met Louis Vuitton’s luxe spel collectie. Want ook Jenga en een goed kaartspel kunnen deze weken niet ontbreken.

Lees meer Marie Claire op: Ontdek de tentoonstelling ‘Christian Dior: Designer of Dreams’ vanuit je luie zetel, Het Belgische modehuis Delvaux opent een webshop en Cocoonen: romantische pyjamalabels om de quarantaine te overleven.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Louis vuitton, Sport.