Lockdown relaxation: de meest bekeken meditaties op YouTube
© Shutterstock

Lockdown relaxation: de meest bekeken meditaties op YouTube

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Thuisblijven is momenteel levensnoodzakelijk. Toch is dit voor zo'n lange tijd niet altijd even makkelijk. Een lockdownperiode zoals nu kan veel van je mentale gezondheid vragen. Daarom is het belangrijk om jezelf relax en kalm te houden. Wij lijsten voor jou hieronder de 3 beste meditaties van YouTube op.

/

Soothing Relaxation

Het meest bekeken meditatie kanaal volgens Psychic World is Soothing Relaxation. Op dit YouTube kanaal vind je uren aan relaxatie muziek gemaakt door Peder B. Helland. De Noor die ook het kanaal beheert, bezorgt ook enkele muzikale livestreams op YouTube die al snel 24/7 blijven doorspelen. Luister hieronder alvast naar een kort voorstukje. Ontdek waarom 45 miljoen mensen elke maand naar dit YouTube kanaal terug grijpen.

/

Yellow Brick Cinema

Met zo’n 28 miljoen views is Yellow Brick Cinema het tweede populairste meditatiekanaal. Op dit Amerikaans beheerd kanaal vind je heel veel livestreams die 24/7 mediterende muziek afspelen. Ben je meer op zoek naar een korte meditatie of muziek om je te helpen slapen ’s avonds? Dan kan je hier ook terecht. Probeer hieronder alvast eens de 15-minuten meditatie.

/

Meditative Mind

Nog een succesvol YouTube kanaal waar je terecht kan voor meditatiemateriaal is Meditative Mind. Op dit Indische YouTube kanaal vind je meditatiemuziek die je helpen een duidelijk doel te bereiken. Last van een gebroken hart? Heel jezelf dan aan de hand van een ‘Heal Heart Chakra’. Indien je op zoek bent naar innerlijke rust tussen al de chaos in de wereld helpt het YouTube kanaal jou met je zoektocht naar de mantra die voor jou werkt.

Geïnteresseerd in dit artikel? Lees dan ook: Let’s kick coron’ass: vijf manieren om fit te blijven tijdens de lockdown, Lees hier gratis het maartnummer van Marie Claire België en De nieuwe Netflix documentaire waar iedereen over praat.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Meditatie, Youtube.