Let’s kick coron’ass: vijf manieren om fit te blijven tijdens de lockdown
© Unsplash

Let’s kick coron’ass: vijf manieren om fit te blijven tijdens de lockdown

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Jouw gezondheid is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Blijven bewegen is de boodschap. Daarom zochten wij voor jou vijf verschillende workouts die je helpen om thuis fit te blijven.

/

20 days of coron-abs

Fitness guru en oprichtster van The Fittest You, Gudrun Hespel, ontwierp een corona masterplan. De workout van deze powerwoman zorgt er voor dat jij de volgende 20 dagen buikspieren van staal ontwikkelt. Hello summerbody.

Voor €60 ontvang je 20 intensieve workout video’s, drie yoga video’s, drie begeleide meditaties en dagelijkse recepten met bijhorende self-care en gezondheidstips. Als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een cadeaubon om te besteden bij sweatability. Het beste van twee werelden.

Meer info over het programma vind je op haar instagram pagina hieronder of via @Thefittestyou.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GUDRUN | Psycholoog & PT| (@gudrunhespel) op

/

Let’s go viral

Sportclub het Eiland weet als geen ander hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. Met behulp van hun YouTube account Eilandtube kan iedereen vanaf nu lessen volgen. De beste personal trainers begeleiden jou door ballet-letics, booty classes, HITT en nog zoveel meer workouts. De perfecte gelegenheid om eens wat nieuws te proberen.

Ook zullen er live workouts worden georganiseerd via Facebook en Instagram. Houd dus zeker en vast hun sociale media in de gaten voor extra sportuitdagingen.

Meer info vind je hier: www.sportclubheteiland.be/lets-go-viral/.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sportclub Het Eiland (@sportclubheteiland) op

/

Pop up yoga in de woonkamer

Heb jij ook tien verschillende yogapants in jou kast liggen, maar zelf nog nooit aan yoga gedaan? Dan is dit het moment om daar verandering in te brengen. Oprichter van het Brusselse pop up yoga concepts, Michel Van Cauter, organiseert namelijk vanaf 16 maart dagelijks een gratis livestream yogales. Via Instagram en Facebook kunnen yogis vanuit de woonkamer kennis maken met de ontspannende sport. Zo behoud ook jij een peace of mind.

Meer info over de livestream momenten vind je hier: Free Livestream Yoga Classes During Lockdown.

pop up yoga concepts

Facebook Pop Up Yoga Concepts

/

KIC gym

Sport jij liever wat later op de avond? Dan is de gratis virtuele gym van de Australische fitness junkies, Stephanie Smith en Laura Henshaw, misschien wel iets voor jou. Elke dinsdag en donderdagavond om 21 uur, Belgische tijd, organiseren de twee dames via hun Instagram of Facebookpagina een gratis livestream. Zo kan jij je dag sportief afsluiten terwijl deze Aussies al aan de volgende dag beginnen.

Meer informatie over de geplande workouts vind je hier: www.KICVirtualGym.com.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Smith/Laura Henshaw (@keepitcleaner) op

/

14-day quarantaine workout

Met haar 1,6 miljoen volgers is Cassey Ho waarschijnlijk een van de populairste fitness instructeurs op Instagram. Ook zij bedacht een aangepast workout plan die je makkelijk thuis kan doen. Bovendien zijn de workout bewegingen aangepast voor mensen die in een appartement wonen. Geen gestamp of gespring die je onderburen zot maken, maar nog steeds even effectief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cassey Ho (@blogilates) op

Vind je dit een interessant artikel? Lees dan ook even: De 7 beste yoga-apps voor thuis (of onderweg) of Beginnen met hardlopen; wat heb ik nodig?.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gudrun Hespel, Sport, Workout, Yoga.