Hier kan je de onderwaterwereld ontdekken in een onderzeeër
© Unsplash

Hier kan je de onderwaterwereld ontdekken in een onderzeeër

Leestijd: 1 min

Heb jij je al ooit afgevraagd hoe de bodem van de oceaan eruit ziet? Goed nieuws, want binnenkort kan je dat helemaal zelf gaan ontdekken! De luxe cruisemaatschappij Seabourn brengt op dit moment alles in voorbereiding om toeristen de mysterieuze onderwaterwereld te laten ontdekken in een bijzondere onderzeeër.

De onderwaterwereld wordt vaak gezien als het laatste stukje onbekende aarde. Maar liefst 80% van het gebied is tot op vandaag nog niet verkend of in kaart gebracht. Net daarom besloot cruisemaatschappij Seabourn om in hun twee nieuwe schepen ook twee U-boat Worx Cruise Sub 7-onderzeeërs te voorzien. Zo is het voortaan mogelijk om als toerist zelf de mysteries van de bodem van de oceaan te ontdekken!

Lees ook: Trend: cruisemaatschappijen verwelkomen singles

/

Driehonderd meter diep

De Seabourn Venture lanceert normaal gezien in juni 2021. Vanaf dan doet het luxe cruiseship tochten naar bestemmingen zoals Antarctica en het Noordpoolgebied, maar ook naar het Amazonegebied of Zuid-Amerika. De ervaring wordt extra uniek gemaakt door de aanwezigheid van twee onderzeeërs op het schip. Daarmee kunnen gasten op excursie naar de onderwaterwereld en ontdekken ze wat er allemaal op de bodem van de oceaan te vinden is.

In de onderzeeër, die werkt op een batterij, kunnen zes gasten en een kapitein. Het vaartuig is bovendien voorzien van alle luxe. Denk maar aan een 4K-onderwatersysteem, draaiende expeditiestoelen, bluetooth-stereo en zelfs een champagnekoeler. Als gast neem je plaats in een draaiende stoel in een van de twee acrylkoepels, waardoor je geen enkel uitzicht hoeft te missen. En dat allemaal met een glaasje champagne in de hand!

Seaburn Venture is gepland om te lanceren in juni 2021. Een tweede zusterschip is gepland in mei 2022. Meer informatie vind je op de website van Seabourn.

Meer lezen over reizen? Beleef de trip van je leven in 6 spectaculaire en luxueuze treinreizenEcoreizen: 5 reizen die onze planeet niet te veel belastenDeze touroperator organiseert prachtige cruisereizen voor en met Belgen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cruise, Onderzeeër, Seabourn.