Deze touroperator organiseert prachtige cruisereizen voor en met Belgen
© pers

Deze touroperator organiseert prachtige cruisereizen voor en met Belgen

Leestijd: 1 min

Hou je van unieke, exclusieve reizen of droom je al jaren van een cruisereis? De Belgische touroperator All Ways Cruises is de specialist op het gebied van cruisereizen met kleine schepen. Alle reizen zijn exclusief voor de Belgische markt, waardoor alle medepassagiers en de reisbegeleiders landgenoten zijn.

Droom je al jaren van een cruisereis, maar schrikt de grootte en drukte van sommige cruiseschepen je af? Dan is een reis met All Ways Cruises waarschijnlijk iets voor jou. De Belgische touroperator organiseert unieke reizen met kleine schepen, exclusief voor Belgen. Op de kleinschalige cruises kom je enkel in contact met landgenoten en begeleiders die vlot beide landstalen praten. Ook de documenten zijn altijd in de eigen taal beschikbaar.

Authentieke havens en routes

Elke zomer chartert de touroperator een klein schip, in 2019 is dat de BERLIN. De BERLIN is een klassiek cruiseship op mensenmaat met een maximumcapaciteit van 380 passagiers. Volgend jaar zijn er drie zomercruises beschikbaar. Je kan kiezen tussen cruisereizen naar de Noorse fjorden, IJsland of een cruise rond Ierland en langs het Verenigd Koninkrijk. Door de beperkte grootte van de BERLIN kan het schip aanmeren aan de meest authentieke havens en routes.

Daarnaast vinden mensen met een grote reishonger in de nieuwe brochure van All Ways Cruises ook heel wat mogelijkheden. Zo is er een ruim aanbod aan riviercruises, onder meer op de Portugese Douro en de Donau. Je hebt ook cruises die een reeks citytrips verbinden, zoals de reis op de Elbe tussen Berlijn en Praag.

Je kan ook Azië verkennen met de touroperator. Over de Mekong (Laos, Cambodia, Vietnam), de Yangtze (China) of de Irrawaddy (Myanmar) reis je naar het hart van het land aan boord van een schip die vaak slechts vijftien kajuiten telt! Andere onvergetelijke reizen zijn de tsarencruise tussen Sint-Petersburg en Moskou of een prachtige tocht op de Saint-Laurent rivier.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cruise, Cruisereizen.