Crush of the Day: De Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop
© The Body Shop

Crush of the Day: De Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop

Leestijd: 1 min

Halloween staat synoniem voor verkleedpartijen, uitgeholde verlichte pompoenen en heel veel snoep. Maar wat als je dit jaar ook heerlijk kon ruiken naar Halloween? The Body Shop lanceert speciaal voor de engste nacht van het jaar een gamma lichaamsverzorgingen op basis van pompoen en vanille.

Geen Halloween zonder pompoenen, dat weten we allemaal, maar dat je het goedje ook op je huid kan smeren, is allicht minder geweten. Daarom vinden we de Halloween Special Edition Vanilla Pumpkin collectie van The Body Shop ook zo leuk.

Geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen, mixt deze 100 % vegetarische (en natuurlijk animal cruelty free) capsulecollectie een heerlijke pompoengeur met vanille uit Madagascar, tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop.

En die geuren zijn niet toevallig gekozen. “Onze reukzin is nauw verbonden met ons vermogen om herinneringen op te roepen… zelfs onze vroegste. Er is wetenschappelijk aangetoond dat de kracht van vanille meer goede dan slechte herinneringen vormt. Ook is gebleken dat de geur van vanille stress en angst vermindert en ons kalmer maakt”, aldus Jennifer Hirsch, Beauty Botanist voor The Body Shop.

Met andere woorden: de Vanilla Pumpkin collectie is jouw dagelijkse portie herfst-happy in een potje, tube of flacon. Er zijn mensen die alle dagen kerst vieren, dus waarom zou jij niet alle dagen Halloween vieren?

De Special Edition Vanilla Pumpkin collectie is nu verkrijgbaar in alle winkels van The Body Shop

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Halloween, Londo`, The Body Shop.