F/W ’23 campagne van Coccinelle viert Metaverse Couture
© Coccinelle

F/W ’23 campagne van Coccinelle viert Metaverse Couture

Leestijd: 1 min

Iedereen droomt wel eens van een alternatief universum, waarin je volledig kan zijn wie je wilt zijn. Dit is precies het gevoel dat Coccinelle met de nieuwe F/W ‘23 campagne wil overbrengen.

#MyOwnStory

F/W ’23 staat bij Coccinelle volledig in het teken van de wil om te zijn wie je droomt te zijn.

De campagne wordt gelanceerd onder de hashtag #MyOwnStory, die fungeert als de rode draad tussen de realiteit en je diepste dromen. Alles wordt duidelijk wanneer je ontdekt wie de bedenkers ervan zijn: modefotograaf Giampaolo Sgura en Anna dello Russo, de artistiek directeurs van het merk en zelf uitgesproken stijliconen. De inspiratie is Metaverse Couture: een techno-fashion wereld waar onze avatars vrij zijn om zichzelf te uiten, om te spelen met meerdere identiteiten, in een oefening van bewust zelfvertrouwen. De shots van Giampaolo Sgura zijn hypnotiserend, dromerig en fascinerend, net zoals Anna Dello Russo’s styling.

De campagne toont krachtige zwart-wit beelden en speelt zich af in de tijdloze ambiance van een fotostudio.

/

Deze samenwerking tussen Giampaolo Sgura en Anna dello Russo is hun vierde artistieke collab en is een concept dat traditionele geografische grenzen overstijgt. De focus ligt op de verkenning van onbekend terrein – ons innerlijke zelf. Het verhaal wordt geïllustreerd door inspirerende vrouwen die de FW23/24 collectie van Coccinelle vertegenwoordigen. Naast de handtassen Himma, Magie en Hyle worden ook andere items uit de collectie getoond, waaronder de nieuwe schoenen- en sieradencollectie.

#MyOwnStory viert individualiteit, verbeelding en de kracht van dromen. Ontdek de prachtige wereld van Metaverse Couture, waar grenzen vervagen en je ware zelf vrijelijk kan bloeien.

Lees ook: Zo draag je puntschoenen dit najaar

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.

Tags: Anna dello russo, Coccinelle, Handtassen.