Belgisch label Just in Case opent winkel in Gent
© Just In Case

Belgisch label Just in Case opent winkel in Gent

Leestijd: 1 min

Just in Case is een Belgisch modelabel dat in 1999 werd opgericht door Katrien Strijbol en Vicky Vinck. Na winkels in Brussel en Antwerpen, kreeg ook Gent nu zijn eigen Just in Case boetiek. Maak kennis met het Belgische label en hun nieuwste wintercollectie.

Liefhebbers van Belgische mode hebben opnieuw een reden om een dagje te gaan shoppen in Gent. Eind oktober opende de eerste Just in Case winkel in Gent zijn deuren in een volledig gerenoveerd pand in de gezellige Mageleinstraat. De stijl van de winkel is, net zoals de winkel in Antwerpen, simpel en sober zodat de focus op de collectie ligt en niet op het interieur. Het meest opvallende element in de boetiek is het zwarte kassameubel, dat erg herkenbaar is voor trouwe kopers van het label.

De nieuwe Just in Case winkel is net op tijd geopend voor de lancering van hun nieuwe wintercollectie. Katrien Striebol en Vicky Vinck lieten zich voor de volledige collectie inspireren door de gedachte What a difference a day makes. De Just in Case F/W 2017/2018 collectie vertelt zelf hoe ze gedragen wil worden. Hij vormt een mooie eenheid en focust op wat hedendaagse vrouwen zoeken in kleding: toegankelijke ontwerpen die stijlvol en doordacht zijn en bovendien perfect combineerbaar met elkaar.

Speciaal voor de collectie werd ook een betoverende reeks filmpjes gemaakt in samenwerking met Katrien Strijbol, Alison Engels en het team achter Wolfram. De 12 video’s gaan over de kleine bijzonderheden die ervoor zorgen dat elke dag er net iets anders uitziet dan de vorige. Het concept wordt meteen duidelijk door de kleine verschillen in locaties, silhouetten en nuances van licht die gebruikt worden in de filmpjes.

De leuke beelden zijn een ideale manier om kennis te maken met Just in Case en hun mooie wintercollectie. Wij delen alvast onze drie favorieten, de andere filmpjes kan je bekijken via hun Youtube pagina.

Just in Case, Mageleinstraat 60, 9000 Gent, www.justincase.be.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Belgisch label, Just in Case, Just in Case Gent.