Getest: een verrassingsvakantie via Waynabox
©

Getest: een verrassingsvakantie via Waynabox

Leestijd: 1 min

Zin in een avontuurlijke vakantie zonder gedoe? Met Waynabox wordt je volgende reis een heuse verrassing. Laat je verrassen door een geheime bestemming en beleef een onvergetelijk avontuur. 

/

Weinig inspiratie voor je volgende reis? Dan laat je tegenwoordig iemand anders voor jou beslissen. Mogen we je voorstellen: Waynabox: een platform waarmee je met een paar clicks gemakkelijk een heuse verrassing voor jezelf boekt. Perfect voor eeuwige twijfelaars of avonturiers.

Hoe gaat het in z’n werk?

Stap 1: Surf naar Waynabox

Spring achter je computer of pak je telefoon en ga naar de Waynabox-website. Hier begint de pret al meteen met de spannende belofte van een verrassingsbestemming.

/

Stap 2: Kies je vertrekstad

Vul je vertrekstad in en zie welke luchthavens beschikbaar zijn. Stel je voor: je vertrekt vanuit Amsterdam, Brussel of een andere stad, klaar voor een mysterieus avontuur.

/

Stap 3: Prik je data

Selecteer de data waarop je wilt reizen. Of je nu een weekendje weg wilt of een hele week op avontuur gaat, Waynabox heeft opties voor elke reislustige ziel.

/

Stap 4: Vertel je voorkeuren

Geen zorgen, je kan een beetje stiekem zijn! Geef aan welke steden je al hebt bezocht en liever overslaat. Daarnaast kun je aangeven wat je leuk vindt – van cultuur snuiven tot lekker eten.

/

Stap 5: Klaar om te boeken

Alles ingevuld? Dan is het tijd om je boeking te bevestigen en af te rekenen. Dit gaat heel makkelijk met verschillende betaalmethoden.

Stap 6: Ontvang je bestemming

Een paar dagen voor vertrek krijg je een magische e-mail met je vluchtinformatie, accommodatie en… je verrassingsbestemming! Tijd om je koffers te pakken voor een avontuur dat je nooit zal vergeten.

/

Stap 7: Beleef het avontuur

Je reis begint! Waynabox heeft alles geregeld, van vluchten tot verblijf. Nu is het aan jou om je bestemming te ontdekken en volop te genieten van elke verrassing die je te wachten staat.

Lees ook: Recept: 3X gevulde zoete aardappel

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.