Getest: Studio Q, fitness met persoonlijke begeleiding
©

Getest: Studio Q, fitness met persoonlijke begeleiding

Leestijd: 1 min

Het Marie Claire team vliegt er weer in! Voor het begin van het nieuwe schooljaar hebben  we Studio Q voor jou op de proef gesteld. Intense sessies van 35 minuten, begeleiding op maat en een opwindende sportieve sfeer, Studio Q heeft het!

 

Studio Q, gelegen in Sint-Pieters Leeuw en Alsemberg is een bestemming voor fitnessfanaten die op zoek zijn naar een unieke sportervaring. Met een focus op kwaliteit voor elk niveau, voldoet Studio Q aan alle verwachtingen op het vlak van expertise, installatie, hygiëne, apparatuur, diensten en management. 

Wat is Studio Q? 

Lid worden van Studio Q opent de deur naar een reeks opmerkelijke privileges, 7 dagen op 7. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschapsformules waarbij je kan genieten van programma’s op maat, onbeperkte toegang tot een first class fitnessruimte, professioneel bewegingsadvies, voortdurende coaching om je gemotiveerd te houden en functionele training met een holistische aanpak. 

Studio Q

Studio Q Alsemberg

Getest

Na pas Studio Q te hebben ontdekt, is het duidelijk dat deze sportschool veel voordelen heeft. Een van de sterke punten is de persoonlijke begeleiding die de trainers ter plaatse aanbieden, samen met een gezellige babbel. De regelmatige opvolging, waaronder een weging en aanpassing van de training, zorgt voor een voortdurende vooruitgang. Bovendien duurt de training slechts 35 minuten, ideaal voor drukke schema’s. Verder heerst er een intieme sfeer omdat de sessies beperkt zijn tot 10 personen, wat zorgt voor comfortabele ruimte en persoonlijke aandacht. Op praktisch vlak is er een app beschikbaar waarmee je een sessie kunt reserveren en de bezetting kunt raadplegen. Daarnaast zijn de douches en gratis parkeergelegenheid een plus. Studio Q heeft een omgeving gecreëerd die bijdraagt aan het succes van de leden, waarbij praktisch gemak, personalisatie en concrete resultaten samenkomen.

EMS, fitness in een nieuw jasje

Bij Studio Q in Lennik, bieden ze de nieuwste fitnesstrend “EMS” aan. Nog niet bekend met de term? De afkorting EMS staat voor elektrische spierstimulatie of elektromyostimulatie. Dit betreft een trainingsprogramma waarbij de spieren gestimuleerd en versterkt worden door middel van elektroden die geïntegreerd zijn in een pak. Je behaalt er al uitzonderlijke resultaten mee in slechts twee sessies van 20 minuten per week. EMS is hét geheim voor het behoud van vitaliteit en energie. Ontdek hoe de fitnesstechniek perfect kan worden geïntegreerd in je actieve levensstijl door vandaag nog een gratis proefsessie te boeken.

Dus, zin om weer te gaan sporten? Bezoek Studio Q voor meer informatie.

Dit artikel kwam tot  stand in nauwe samenwerking met Studio Q.

https://www.studioq.be/

Lees ook:

Getest: de Japanse Kobido-massage voor een instant lifting

Last van zweet onder de borsten? Wij vroegen tips aan een dermatoloog

Waarom september de nieuwe januari is: maak nu je goede voornemens

Commercieel team De artikels van >