‘Euphoria’ verrast fans met tussentijdse afleveringen en hier kan jij ze kijken
© Pers

‘Euphoria’ verrast fans met tussentijdse afleveringen en hier kan jij ze kijken

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

'Euphoria'-fans hebben lang moeten wachten, maar hun geduld wordt eindelijk beloond. Vanaf zondag 6 december brengen de makers van de ultra-populaire serie twee speciale afleveringen uit.

Het is sinds augustus 2019 geleden dat er een aflevering van ‘Euphoria’ uitkwam. Voor fans was het dan ook geduldig afwachten op een nieuw seizoen. Zeker nu de geplande opnames voor 2020 uitgesteld worden tot 2021 dankzij de wereldwijde pandemie. Hoewel seizoen twee er nog lang niet aankomt en een release datum volgens HBO-baas Casey Bloys niet voor het einde van 2021 zal plaatsvinden, worden kijkers toch verrast met twee speciale overbruggingsafleveringen.

Om fans niet helemaal te hoeven teleurstellen, heeft de productie van de Amerikaanse drama-reeks twee overbruggingsafleveringen gefilmd. Dit allemaal in een corona-proof omgeving met zo weinig mogelijk acteurs aanwezig. De eerste aflevering genaamd ‘Trouble Don’t Last Always’ is vanaf 6 december te zien op HBO.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zendaya (@zendaya)

/

 Wat kan je verwachten?

Over de tweede overbruggingsaflevering is nog niks geweten. Wel weten we dat de eerste aflevering laat zien hoe Rue haar kerst viert samen met Ali, haar sponsor van Narcotics Anonymous. Nadat Jules haar heeft verlaten, gaat het weer bergafwaarts met Rue die volgens Ali geen schijn van kans had om nuchter te blijven. De aflevering focust dan ook voornamelijk op een gesprek tussen beiden waarin Ali probeert door te dringen tot Rue. Tot voordien wisten kijkers maar bitter weinig over Ali en zijn verleden. Daar komt nu verandering in.

Om meer te weten te komen over wat er nu gaat gebeuren met Rue en Ali is het nog spannend afwachten tot seizoen 2. Gelukkig, kunnen we nog uitkijken naar een tweede tussentijdseaflevering waarvan we verwachten dat deze meer op Jules zal focussen.

/

Hoe kan je kijken in België?

Hoewel HBO niet van plan is om de tussentijdseafleveringen buiten Amerika uit te zenden, kan je in België toch meegenieten. Al vanaf 5 december kan je namelijk via Streamz de eerste van de twee speciale in-between-seasons afleveringen bekijken. Dat is zelfs een dag voor de officiële release datum.

Lees meer Marie Claire op: Alles wat je moet weten over de Netflix-musical van het jaar ‘The Prom’, 7 nieuwe films en series op Netflix om in december te kijken en Lois strikt originele supermodellen Elle Macpherson en Helena Christensen.

Tags: Euphoria, HBO, Streamz.