Editor’s Pick: de samenwerking tussen Eres en Chloé
© eres

Editor’s Pick: de samenwerking tussen Eres en Chloé

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag zetten we de samenwerking tussen Chloé en ERES in de kijker. 

/

ERES en Chloé hebben een exclusieve collectie badmode en accessoires gecreëerd om je te vergezellen op je volgende vakantie.

De Chloé x ERES collectie is gemaakt van Peau Douce, een innovatief materiaal gecreëerd door ERES dat elasticiteit, weerstand, vorm en comfort combineert. De collectie werd gemaakt in de natuurlijke kleuren van de Middellandse ZeeSummer Night, Iconic Milk en Red Ochre worden gecontrasteerd met meer klassieke zwart- en bruintinten. Ideaal voor iedere gelegenheid deze zomer.

Lees ook: ZIEN: dit is de exclusieve collectie van H&M en Mugler

/

Alles voor op het strand

Een reeks essentiële strandaccessoires, waaronder ready-to-wear, tassen, schoenen, brillen en hoeden, vervolledigen de nieuwe collectie. De Chloé x ERES collectie zal vanaf 5 mei 2023 verkrijgbaar zijn in de Chloé en ERES boetieks en online. We bezorgen je hier alvast een voorsmaakje.

Lees ook: KickCancer Collection brengt meer dan 100 000 euro op

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Eres.