Deze films en series mag je in augustus niet missen op Netflix
© Shutterstock

Deze films en series mag je in augustus niet missen op Netflix

Leestijd: 2 min

Heb je het volledige nieuwe seizoen van La Casa de Papel en Stranger Things al volledig bekeken en val je nu in een zwart gat? Geen reden tot paniek, want in augustus verschijnt er weer heel wat nieuws op Netflix! Dit zijn onze favorieten van de komende maand:

/

Cable girls – seizoen 4

Vanaf 9 augustus kan je eindelijk verder genieten van Cable Girls. Op die dag verschijnt namelijk het vierde seizoen van de geliefde Spaanse serie op Netflix. Net zoals de voorbije seizoenen volgt de serie de levens van vier telefonistes in de jaren 20 en hun dramatische vriendschaps- en liefdesrelaties.

/

Dear White People – seizoen 3

Satirereeks Dear White People krijgt deze maand opnieuw een vervolg. De reeks, die een groep zwarte Ivy League-studenten volgt, kaart in het derde seizoen opnieuw de typische studentenproblemen aan. Toch gaat de serie verder dan dat, want eigenlijk is de reeks ook een aanklacht tegen moderne diversiteitsproblemen. Je kan het nieuwe seizoen ontdekken vanaf 2 augustus.Dit seizoen mogen we ons ook verwachten aan nieuwe personages, nieuwe relaties en dus ook nieuwe problemen.

/

Glow – seizoen 3

Ook het derde seizoen van Glow verschijnt vanaf augustus op Netflix. De komedieserie speelt zich af in de jaren 80 en volgt enkele vrouwen die ervoor kiezen om aan show-worstelen te doen. In het nieuwe seizoen is de groep op weg naar Las Vegas, wat zonder twijfel nog meer kijkplezier zal opleveren.

/

Mindhunter – seizoen 2

Het eerste seizoen van Mindhunter was meteen erg succesvol toen het vorig jaar op de streamingdienst verscheen. Halverwege augustus gaat de misdaadreeks verder met een nieuw, spannend seizoen. De negen gloednieuwe afleveringen zullen zich vooral focussen op de beruchte moordenaars Charles Manson en Son of Sam. Spanning verzekerd!

/

The Family

Ook miniserie The Family verschijnt deze maand op netflix. The Family is een mysterieuze groep conservatieve christenen die een enorme invloed had over Washington.  Mensen van over de hele wereld trokken in februari naar de groep voor een soort van zegening. Zelfs president Eisenhower was in die tijd een van de gasten van de groepering. De serie, die slechts uit vijf afleveringen bestaat, probeert de innerlijke werking van The Family te ontleden.

/

Sex and the City 2

Vanaf deze maand kunnen we ook de tweede Sex and the City film bewonderen op Netflix. In de film gaan de vier vriendinnen naar het huwelijk van Anthony en Stanford in Abu Dhabi. Tijdens de uitstap begint Carrie te twijfelen aan haar huwelijk,  worstelt Charlotte met de zorg voor haar kinderen, neemt Miranda ontslag en doet Samantha er alles aan om haar menopauze te vergeten. Vanaf 10 augustus kan je zelf ontdekken of al hun relaties deze problemen zullen overleven.


/

Otherhood

Op twee augustus verschijnt de komediefilm Otherhood op Netflix. De film gaat over drie vrouwen die zich vergeten voelen door hun volwassen zonen, en dat op Moederdag. Samen besluiten ze naar New York te rijden om zo hun zonen te verrassen. En dat belooft uiteraard een bijzondere uitstap te worden. Zeker wanneer de vrouwen onderweg beseffen dat ze misschien iets te lang in het verleden hebben geleefd.

/

Suicide Squad

Fans van superhelden mogen zich deze maand verheugen op een wel heel bijzonder team. Al is de term helden misschien niet zo van toepassing op de Suicide Squad. Het team is namelijk samengesteld uit de schurken uit de wereld van DC. Enkel alleen al voor de sterrencast, waaronder Will Smith, Cara Delevingne en Jared Leto, moet je deze film gezien hebben.

Meer lezen? De beste films op Netflix om even te ontsnappen aan de hitteNetflix: When They See Us, een indrukwekkende miniserie die je moet zienMust see: Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-thrillerserie.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix augustus.