Zalando breidt uit met make-up en skincare: meer dan 6500 beautyproducten
© Mathilde Karrer

Zalando breidt uit met make-up en skincare: meer dan 6500 beautyproducten

Leestijd: 1 min

Beautyfans en online shoppers hebben het misschien al opgemerkt, want sinds enkele dagen vind je nu ook make-up en skincare op Zalando. De populaire webshop breidde onlangs zijn beautygamma uit naar vijf nieuwe markten, waaronder België. Van een assortiment met meer dan 6500 producten kunnen wij alleen maar heel blij worden!

Op 17 maart vulde de Belgische webshop van Zalando zijn al reeds ruime assortiment aan met tal van beautyproducten. Zalando Beauty bestaat al sinds 2018 en breidt nu uit naar vijf nieuwe landen, en België is een van de gelukkigen.

Volgens Marketing Lead Benelux Jacintha De Graaf is het nieuwe assortiment een logische volgende stap“Dankzij het nieuwe Beauty gamma kunnen onze klanten voortaan hun volledige look bij ons kopen. Zo kunnen ze ook hun liefde voor mode en verzorging combineren in één bestelling. Uit de andere markten waar Zalando al actief is op beauty blijkt dat 3 op de 5 klanten mode- en beauty aankopen koppelen. Er is dus zeker vraag naar deze uitbreiding.”

/

Beauty voor iedereen

Een opvallende lippenstift, een duurzame dagcrème, een gloednieuwe borstel of een verzorgende olie voor je haar? Eén adres: Zalando Beauty. Op de website vind je alle producten in verschillende categorieën zoals haar, sustainable beauty, premium beauty en lichaam. Ook mannen kunnen op de webshop terecht voor al hun noden en wensen. De moderne man vindt er alles van baardproducten tot aangepaste lotions.

Ook het aanbod van merken is zeker niet min. Het assortiment van Zalando Beauty bestaat uit meer dan 200 merken. Je vindt er een mooie mix van internationale merken, natuurlijke producten en gespecialiseerde verzorging. Zo kan je er luxemerken zoals M.A.C., Clinique en Estée Lauder kopen, maar zijn er ook ecovriendelijke merken zoals Estelle & Thild en Hej Organic te verkrijgen. Kortom, iedereen vindt er wel iets naar zijn of haar smaak!

Meer lezen? Hyperpigmentatie: zo geraak je verlost van donkere vlekkenVette huid: met deze tips vermijd je een glanzende huidShopping: de leukste gezichtsmaskers om jezelf in de watten te leggen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Beauty, Make-up, Webshop, Zalando, Zalando Beauty.