De perfecte items voor een sportief 2024
© Shutterstock

De perfecte items voor een sportief 2024

Leestijd: 1 min

Gezonder en sportiever leven zijn de belangrijkste voornemens voor het nieuwe jaar. Met deze sportieve doch stijlvolle items, zal  je je goede voornemens voor 2024 zeker kunnen volhouden! 

Het onderhouden van een sportroutine is niet altijd even gemakkelijk, zeker wanneer het buiten grijs en koud is. Met een (compacte) home gym valt het Belgische weer echter gemakkelijk te omzeilen. Een loopband en fitnesstools kunnen hierbij niet ontbreken – en vormen daarom must-haves voor de sporty spices uit je omgeving.

Technogym Run

De nieuwste loopband van cultmerk Technogym, de Technogym Run, zorgt niet alleen voor een persoonlijke training maar staat ook nog eens mooi in elk interieur. Deze hi-tech en high-quality loopband is geschikt voor zowel amateur- en marathonlopers als fitnessliefhebbers. De ruime keuze aan trainingen – van hardlopen tot krachttraining en bootcamps – maken van de Technogym Run het ideale cadeau voor sportievelingen van elk niveau.

De ingebouwde console geeft toegang tot talloze trainingsprogramma’s en -modi (cardio, kracht, of hoge intensiteit), on-demand video-workouts en -trainingen. Naast sessies onder leiding van een trainer zijn er ook immersieve outdoortrainingen beschikbaar, waarbij de loopband de helling assimileert van de gekozen route en zijn snelheid aanpast aan de loper. Nieuw zijn de high intensity bootcamptrainingen, waarbij weerstandsoefeningen en krachtoefeningen elkaar afwisselen. Tenslotte biedt de Technogym Run heel wat entertainment opties zoals Netflix, YouTube, tv-kanalen en meer.

De Technogym Run is verkrijgbaar vanaf €9.900 op technogym.com

De Technogym Run is verkrijgbaar vanaf €9.900 op technogym.com

Premium fitnesstools 

Verder vormen ook de premium fitnesstools van Technogym een goede aanwinst voor het nieuwe jaar, vanaf €70.

 1. Springtouw

  Het stijlvolle Technogym springtouw zorgt voor de perfecte opwarming, waar dan ook. De professioneel ontworpen handgrepen en kogellagers zorgen voor soepele rotaties en garanderen een optimale springervaring.

  Springtouw, Technogym, €80

  Springtouw, Technogym, €80

 2. Fitnessmat

  De Technogym fitnessmat is met zijn dik schuim en anti-slipoppervlak uiterst geschikt voor zowel rek-als krachtoefeningen. Dankzij de toplaag van nanorubber valt deze bovendien makkelijk proper te houden en op te rollen.
  Fitnessmat, Technogym, €95
  Fitnessmat, Technogym, €95

 3. Kettlebell

  De veelzijdige kettlebells van Technogym bieden eindeloze trainingsmogelijkheden waaronder kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, coördinatie en meer. Het hoogwaardige staal voorkomt roestvorming en de rubberen afwerking biedt duurzaamheid.
  Kettlebell, Technogym, €70
  Kettlebell, Technogym, €70/pp

 4. Workoutkit

  De complete workoutkit van Technogym bevat alle tools die nodig zijn voor mobiliteits-, stretch-, en weerstandstraining. Denk aan: een foam roller, mobiliteitsbal, fitnessmat, een set weerstandsbanden en elastieken banden in een esthetische lederen case. De hangtag bevat daarenboven een QR-code die toegang biedt tot een bibliotheek vol oefeningen en routines.
  Workoutkit, Technogym, €685
  Workoutkit, Technogym, €685

 5. Bench

  De functionele fitnessbank staat niet alleen prachtig in elke home gym maar omvat ook alles wat nodig is voor een total body workout: weerstandsbanden, hexagon dumbbells, verzwaarde knuckles en een fitnessmat. Wie wordt hier nu niet blij van?
  Bench, Technogym, €1450
  Bench, Technogym, €1450

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Technogym.

Lees ook:
In topvorm op skivakantie dankzij deze 4 tips
Een avontuurlijke lifestyle-ervaring met de Defender
Odrie: Belgische juwelen met een groen hart

Commercieel team De artikels van >