Odrie: Belgische juwelen met een groen hart
© Elien Jansen

Odrie: Belgische juwelen met een groen hart

Leestijd: 1 min

In een wereld waar stijl en duurzaamheid steeds meer hand in hand gaan, is het gloednieuwe Odrie dé rijzende ster van de Belgische juwelen.

Passie, familie en duurzaamheid

Gedreven door een kinderdroom van drie creatieve nichtjes uit Hasselt, is Odrie niet zomaar een juwelenmerk. Het is een weerspiegeling van eigentijdse elegantie en een sterke toewijding aan duurzaamheid. Bij elke schittering van hun juwelen wordt een verhaal verteld van gerecycleerd goud en labgrown diamanten – een ode aan de aarde en haar natuurlijke schoonheden.

Elien Jansen

Labgrown Diamanten: de toekomst van Luxe

Labgrown diamanten zijn meer dan alleen een trend; ze zijn een revolutie. Door het proces van diamantvorming na te bootsen in een laboratorium, hebben deze diamanten dezelfde prachtige eigenschappen als hun tegenhangers uit de mijn, maar zonder de ecologische voetafdruk. Odrie heeft duidelijk gekozen voor deze ethische weg, waardoor hun collecties zowel schitterend als verantwoord zijn.

Wereldwijde Inspiratie

Odrie’s collecties—Bright World, Meet Me in Paris en Dreaming of Riads—zijn een reis op zich. Geïnspireerd door verschillende culturen en landschappen, bieden ze een mix van tijdloze stukken en gewaagde, hedendaagse ontwerpen. Begin met een basis en voeg toe, mix en match naar hartenlust.

Elien Jansen

Meer dan een online ervaring

Odrie gaat verder dan alleen een digitale aanwezigheid. Bij Juwelier Orye in Hasselt kunnen klanten de juwelen in het echt ervaren, passen en deskundig advies inwinnen.

Wanneer stijl, innovatie en duurzaamheid samenkomen, ontstaat er magie. Bezoek de webshop of de fysieke winkel in Hasselt en laat je verleiden.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Odrie
Odrie.com

LEES OOK:

De wonderlijke en innovatieve verzorging tegen verslapping van de huid
COŸA: de elegantie van reizen voor moderne ouders
Week van de Belgische mode: de mooiste handtassen van eigen bodem

Commercieel team De artikels van >