De geschenkselectie van Kenzo en Givenchy voor een feestelijk eindejaar
© Kenzo

De geschenkselectie van Kenzo en Givenchy voor een feestelijk eindejaar

Leestijd: 1 min

Zoekend naar het perfecte cadeau waarmee je een onvergetelijke indruk nalaat?  Kenzo en Givenchy onthullen hun must-have eindejaarscadeaus. Laat je geliefden (of jezelf) stralen met deze glamoureuze cadeausets.

Givenchy en Kenzo: cadeautjes voor iedereen!

Givenchy : Gentleman Society & Eau de Parfum Boisée

Voor de mannen die elegantie waarderen, ontdek de Givenchy’s Gentleman sets: Gentleman Society, een uitgesproken en verslavende signature smell & Gentleman Eau de Parfum Boisée, een houtachtige geur subtiel in balans gebracht door bloemige noten, ideaal voor bosliefhebbers.

Shop it

Shop it

Givenchy : Volume Disturbia

Voor de make-up liefhebbers, ontdek de Givenchy Volume Disturbia set. Accentueer je ogen en lippen en maak indruk tijdens de feestdagen. Klaar om te stralen?

Shop it

Givenchy : Interdit Eau de Parfum

Deze iconische geur brengt je meteen in de feeststemming. Sensationeel en gedurfd, we love it! Houtachtige noten en winterse bloemen vermengen zich tot een compositie die uniek is voor jou.

Shop it

Kenzo : Kenzo Homme Eau de Toilette

Natuurliefhebbers hebben ook recht op hun eigen set: Kenzo Homme Eau de Toilette. Deze frisse, maritieme geur met houtachtige noten is perfect voor de man die houdt van de buitenlucht.

Shop it

Kenzo : Flower by Kenzo Eau de Parfum

Voor de Kenzo-fan, een echte klassieker: De Flower By Kenzo Eau de Parfum set, inclusief parfum, bodylotion en handcrème.

Shop it

Als kers op de taart: Flower By Kenzo Poppy Bouquet, Eau de Toilette

Gecreëerd door parfumeur Dora Baghriche, brengt deze geur een hulde aan de natuur, geïnspireerd door een tocht langs Japanse bloementuin. Het bouquet opent met frisse noten van groene amandel, thee en mandarijn, gevolgd door een bloemig hart van sambac jasmijn en damascena roos, afgerond met een warme basis van cederhout en witte muskus.

Onze favoriet onder de kerstboom: De Flower By Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette Gift set.

Shop it

PS: Je kan deze cadeauset nu winnen! Waag jij je kans?

Win 1 van de 15 luxe Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette cadeausets

Wij zijn alvast helemaal fan! De selectie van Kenzo en Givenchy biedt een passend geschenk voor iedereen, ideaal om je geliefden te verrassen en in de watten te leggen tijdens de feestdagen.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Kenzo et Givenchy.

Lees ook:
Een vleugje kerstmagie in het Wiltcher’s hotel
30 super-de-luxe cadeaus die deze kerst op je verlanglijst moeten
Wedstrijd: Kerst in een traditioneel Brits jasje bij Maisons du Monde

Commercieel team De artikels van >