Een vleugje kerstmagie in het Wiltcher’s hotel
© Wiltcher's

Een vleugje kerstmagie in het Wiltcher’s hotel

Leestijd: 2 min

Het prestigieuze Steigenberger Icon Wiltcher’s Brussels, een waar icoon in onze hoofdstad, viert zijn 110-jarig bestaan. Tijdens de eindejaarsperiode haalt het hotel alles uit de kast en wordt het gebouw gehuld in een mantel van schitterende witte lichtjes: een feeërieke ervaring die u niet wilt missen.

Het Wiltcher’s hotel ligt op de beroemde Louizalaan, ook wel bekend als de “Brusselse Champs Élysées”. Het hotel weet steeds de perfecte harmonie te creëren met de seizoenen en de geschiedenis van onze hoofdstad. De sterke aanwezigheid in het hart van Europa is meebepalend voor zijn DNA en wereldwijde faam.

Wanneer u het hotel betreedt zetten elegantie, verfijning en tijdloze luxe de toon. Een weelderige sfeer die de klassieke Europese hotels zo typeert en die erg op prijs gesteld wordt door het prestigieus cliënteel. De grote raampartijen zorgen voor een prachtige natuurlijke lichtinval en het zicht op de binnenplaats voegt nog meer charme toe aan deze uitzonderlijke plek.

De kwaliteit van het hotel is onlosmakelijk verbonden met zijn culinaire aanbod. In de diverse bars en restaurants mogen de gasten zich dan ook verwachten aan een unieke ervaring. In de Loui Cocktail Bar & Restaurant zijn het Tea Time-menu en de brunch samengesteld door de talentvolle chef Kevin Lejeune. De kaart is een ode aan de Britse roots van het hotel en zijn oprichter Sydney Wiltcher’s. Verder bevindt zich naast het hotel in een gerenoveerd oud herenhuis het sterrenrestaurant “La Canne en Ville” van Kevin Lejeune.

Een schitterende waterval van talloze lichtjes sieren het hotel tijdens de eindejaarsperiode

Ter ere van zijn 110de verjaardag heeft het Steigenberger Icon Wiltcher’s hotel te Brussel voor het thema “glinsterende sneeuw” gekozen om het eindejaar te vieren. Gedurende de hele maand december organiseert het hotel unieke events om het jaar in stijl af te sluiten. Zo kunnen gasten terecht in de Wiltcher’s winterchalet voor culinair plezier in een magische kerstsfeer. Op het menu staan heerlijke wafels, heel wat finger food, warme chocolademelk, champagne en exclusieve cocktails.

Op 10 en 25 december zijn groot en klein uitgenodigd op een bijzondere Sint- en Kerstbrunch. Op 24 en 31 december wordt er een verrukkelijk zesgangendiner geserveerd met een sprankelend glaasje Bollinger champagne. Het Galadiner op 31 december wordt extra bijzonder dankzij de afterparty om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. En waar kan men beter dansen dan in de indrukwekkende Palace Ballroom van dit iconische Brusselse hotel?

De Wiltcher’s, dat betekent in de eerste plaats overnachten in de ruimste – en misschien wel mooiste – kamers van onze hoofdstad en genieten van een service met koninklijke allures. De perfecte locatie voor een uitstapje naar het hart van Europa. Of om in de watten te worden gelegd tijdens een van de feestelijke events die hier in december plaatsvinden. Reserveer nu en beleef een unieke ervaring in het Steigenberger Icon Wiltcher’s hotel te Brussel.

 

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met The Steigenberger Wiltcher’s.
wiltchers.com

Lees ook:
Een avontuurlijke lifestyle-ervaring met de Defender
Odrie: Belgische juwelen met een groen hart
Deze 7 date ideeën zijn ideaal bij slecht weer

Commercieel team De artikels van >