De favoriete buggy van de trendy mama’s is terug!
© Marie Claire x Babyzen

De favoriete buggy van de trendy mama’s is terug!

Leestijd: 2 min

YOYO, dé kinderwagen voor trendy ouders, is net als een jojo weer springlevend komen opduiken, in een nieuwe en verbeterde versie!

De Rolls-Royce van de buggy’s, nu nog beter!

Van Parijs over Londen, Moskou, New York en Brussel, de YOYO is overal. Zelfs Kim Kardashian werd al gespot met de buggy. In 2012 zette familiebedrijf Babyzen de rigide wereld van de kinderwagens op z’n kop met YOYO: een gepatenteerde ultralichte en compacte buggy, volledig opvouwbaar. Het wagentje laat zich zelfs zo goed opvouwen dat je het kunt meenemen als handbagage op het vliegtuig. Acht jaar na de lancering van de eerste versie, waarvan er meer dan een miljoen exemplaren verkocht zijn in 85 landen, is YOYO verveld tot YOYO2. Nog altijd even licht, mooi en veelzijdig, maar nog praktischer, comfortabeler en actueler. Jawel, het kan!

Van A tot Z hernieuwd, volledig afgestemd op ouders van vandaag

De tijden veranderen, en dat heeft een invloed op hoe we zijn als ouder. We hebben later kinderen, we gaan met twee uit werken, we hebben niet per se een auto en we hebben geen zin om ons leven om te gooien. Genieten op een terrasje, in een taxi springen, onverwacht langsgaan bij vrienden, van de bus, tram of trein stappen, op je appartement op de vierde verdieping geraken, naar de andere kant van de wereld vliegen … Als ouder was het vaak een hele worsteling. Het was met andere woorden dringend tijd om de grote, logge buggy’s een update te geven; om komaf te maken met de technische beperkingen waar mama’s en papa’s die graag activiteiten ondernemen met hun kleintjes rekening mee moesten houden. Babyzen ging de uitdaging met succes aan en bedacht een slanke, lichte buggy die je kunt opvouwen en aan je schouder dragen. En die een echte blikvanger vormt. Je hoeft dus je sociale leven niet langer op een laag pitje te zetten, terwijl je toch zeker bent dat je baby supercomfortabel zit.

Upgrade, van het stuur tot de wieltjes

Natuurlijk ging Babyzen the extra mile om de buggy ook voor de rest te optimaliseren. Het merk sleutelde wat aan het wagentje, zodat YOYO2 nog beter geschikt is voor ouders van vandaag. Het frame is versterkt, voor een homologatie tot 22 kg (vroeger was dat tot 18 kg). Het ophangsysteem is vernieuwd en geoptimaliseerd: het is gemaakt van Hytrel®, een elastomeer, waardoor het schokken beter opvangt. De vering en flexibiliteit van YOYO zijn dus nog beter. De wielen volgen de ondergrond perfect, zodat de kleintjes op een comfortabeler manier genieten van hun wandeling of nog beter uitrusten tijdens hun dutje.

De duwstang kreeg een premium make-over en is nu gemaakt van imitatieleer, waardoor die steviger en hygiënischer is; de handlus zorgt dan weer voor extra veiligheid. De nieuwe universele gesp (waarmee het harnasje vastklikt) kreeg een nieuw design mee, voelt prettiger aan en is gemakkelijker te hanteren. De gesp is bovendien versierd met de beroemde YBoy, de mascotte van het huis. Het harnasje is zachter voor nog meer comfort. Daarnaast, is er een grotere en praktischere knop waarmee je gemakkelijk de switch kan maken van de 0+ newborn pack naar de 6+ colorpack vanaf dat je kindje 6 maanden is. Tot slot werden de voor- en achterwielen volledig opnieuw ontworpen, net als de armleuningen en de mand.

En ook al is de buggy volledig vernieuwd, de accessoires die je al in huis hebt (0+ en 6+ packs, YOYO-board, YOYO-tas, parasol, beensteun, bekerhouder, voetenzak, reistas …) passen uiteraard nog altijd op het nieuwe YOYO2-frame.

Let’s roll, super moms!

Lees ook : 

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Babyzen.
www.babyzen.com

Commercieel team De artikels van >

Tags: Baby, Mama.