Een nieuwe, iconische oogcontourcrème
©

Een nieuwe, iconische oogcontourcrème

Leestijd: 1 min

In deze kortfilm met actrice Poppy Delevingne en radiopresentatrice Alexandra Golovanoff onthult Sisley het nieuwste product in haar iconische gamma : Black Rose Eye Contour Fluid.

In dit glamoureus en gepoederd drama wordt de getalenteerde journaliste Alexandra Golovanoff zachtjes geplaagd door Poppy Delevingne (bekend van de film Kingsman : The Golden Circle), die halsstarrig het geheim van haar frisse en heldere blik bewaakt.

Een goedbewaard geheim

Zonder gêne en met een vleugje humor presenteert Sisley een mysterieuze Poppy Delevingne, die wordt gedwongen het geheim van haar schoonheid te verdedigen tegen journaliste Alexandra Golovanoff, die er alles aan doet het geheim van Poppy’s frisse en stralende blik te weten te komen. Poppy is echter vastberaden: de naam van haar magisch product blijft for her eyes only. Maar ook Alexandra geeft niet op. Er ontstaat een vriendschap tussen de twee, en Poppy geeft uiteindelijk haar geheim prijs: de Black Rose Eye Contour Fluid.

Een reisexperte

De Black Rose Eye Contour Fluid past gemakkelijk in je zak, en is eenvoudig en aangenaam aan te brengen dankzij zijn keramische applicator en penvorm: hierdoor is deze oogcontour een echte reisexperte, een schoonheidsproduct dat je overal mee naartoe kan nemen en gebruiken wanneer je maar wilt. Dankzij de lichte emulsie geeft de Black Rose Eye Contour Fluid je onmiddellijk gladheid, terwijl het de huid rond de ogen delicaat en elegant revitaliseert, ontzwelt en verzacht.

Profiteer van dit exclusief aanbod!

Lees ook :

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sisley.
www.sisley.com

Commercieel team De artikels van >

Tags: Beauty, Make-up.