5 beautytips voor een natuurlijke zwangerschap
©

5 beautytips voor een natuurlijke zwangerschap

Leestijd: 1 min

Onze enquête heeft aangetoond dat steeds meer lezeressen willen kiezen voor een natuurlijke zwangerschap, maar er bestaan nog wel wat angsten over de samenstelling van schoonheidsproducten. Volg de gids!

Een zwangerschap is een uniek moment in je leven waarin je extra goed voor jezelf hoort te zorgen. Maar liefst 80 procent van de deelneemsters gaf aan dat het belangrijk is om je mooi te voelen tijdens je zwangerschap. Maar 65 procent onder hen vraagt zich ook af of de verzorging die ze gebruiken wel echt geschikt is voor hun huid en onschadelijk is voor de baby.
Mustela® beantwoordt deze vragen met hun zwangerschapsassortiment, dat bestaat uit 4 oplossingen die ons begeleiden tijdens de veranderingen die ons lichaam doormaakt. Met deze 5 schoonheidstips zijn we klaar voor een natuurlijke en bloeiende zwangerschap.

/

1/ Doe de juiste handelingen om je borsten te beschermen tijdens de zwangerschap

mcmustela
Voor een verzorging die natuurlijkheid, veiligheid en doeltreffendheid combineert, droog de tepel na het voeden en breng de Mustela® Borstvoedingsbalsem BIO gecertificeerd aan. Als er zich toch kloofjes vormen, laat je borsten dan zo veel mogelijk onbedekt, terwijl je de herstellende balsem blijft aanbrengen.

/

2/Anticiperen op striemen

mcmustela
Voor 64% van de ondervraagden zijn striemen onvermijdelijk. De sleutelwoorden bij verzorging? Er op tijd bij zijn, en regelmaat hanteren. Twee keer per dag en vanaf de eerste maand zorgen we voor onze huid met de Striemen Olie van Mustela®. Breng aan met een massage van het type “palperen-rollen” voor een soepele en zijdezachte huid, en kies een droge olie of de Striemen Crème voor een optimaal resultaat.

/

3/Kiezen voor zachte, sensorische en bij voorkeur geurloze texturen

mcmustela
Tijdens de zwangerschap is de reukzin vaak gevoeliger en kunnen geuren misselijkheid veroorzaken bij sommige vrouwen. Mustela® heeft twee versies van zijn Striemen Crème uitgebracht: met of zonder parfum. De smeuïge textuur zorgt voor een gevoel van onmiddellijk comfort en verzacht een trekkerig gevoel. Zonder geur als die je ongemakkelijk maakt, ofwel met een subtiele, poederachtige en bloemrijke geur: aan jou om te kiezen. Ook de Borstvoedingsbalsem heeft een neutrale geur, die de baby niet stoort tijdens het voeden.

/

4/ Doeltreffend recente striemen verzorgen

mcmustela
Het oude liedje is afgezaagd! Het verzorgen van striemen is wel degelijk mogelijk. Met behulp van gepatenteerde, natuurlijk actieve bestanddelen zoals avocado-olie, maracuja en hyaluronzuur, helpt het Serum Striemen van Mustela® bij het verminderen van nieuwe striemen en versterkt het de elasticiteit van de huid. Een pipet zorgt voor een precieze toepassing en de geltextuur dringt snel door, voor een gladdere en soepelere huid.

/

5/ Leer bij over de samenstelling van je producten

93% van ons maakt zich zorgen over de samenstelling van de gebruikte verzorgingsproducten. Het gamma Mustela® Maternité is de garantie voor een strikt veiligheidscharter dat in-vraag-gestelde en niet-aanbevolen ingrediënten tijdens de zwangerschap uitsluit. De 4 producten bevatten gemiddeld 98% aan natuurlijke ingrediënten. Reden genoeg om 200% van je zwangerschap te genieten, zonder stress.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mustela.
www.mustela.be

Commercieel team De artikels van >

Tags: Beauty, Mustela, Zwangerschap.