5 tijdloze outfits met jeans voor dit voorjaar
©

5 tijdloze outfits met jeans voor dit voorjaar

Leestijd: 1 min

Supervrouwelijk, ruig en toch chic … Jeans is weer helemaal in! Onze redactrice Elise showt dé looks voor dit voorjaar. Als moderne en actieve vrouw weet Elise beter dan wie ook met welke stukken je komende lente de aandacht trekt. Op basis van de trends voor de lente en zomer van 2020 selecteerde ze voor ons 5 looks uit de nieuwe Kocca Jeans collectie.

Het Italiaanse merk inspireerde zich op de jaren ‘70 en ‘80 en stelt 3 tijdloze stijlen voor: Metropolitan Boho, met vintage denim en organische pastelkleuren; Hyper Tropical, met bloemenprints, tie and dye en oversized modellen als knipoog naar de eighties; en Modern Marine, met matrozenstrepen die een comeback maken en rijke kleuren zoals robijnrood, wit en zandkleur. Eén ding is zeker, dit voorjaar is jeans een must!

/

Look 1

Basic met een moderne toets maakt chic. Deze loose fit jeans past perfect bij de gecentreerde camel vest, workwear style. Het koordje rond de taille accentueert je figuur en de twee glitterriempjes ter hoogte van de enkels zorgen voor de vrouwelijke toets. Hoge open sandalen zijn de finishing touch en benadrukken je lengte.

/

Look 2

Romantisch en ongedwongen: deze crop jeansvest is een musthave voor wie gaat voor een eigentijdse bohemian urban look. De pastelkleur van de rok komt mooi uit door het zachte lichtblauw van de vest. Een natural look op z’n best …

/

Look 3

Een oversized zonnebril, een ultra-flared jeans met perfecte snit en een hoge taille die de schouders mooi laat uitkomen. Elise is de belichaming van de power woman uit de jaren ‘80. Een casual look, maar met klasse. Het donkerblauw van de jeans zet het ecru van de geknoopte blouse extra in de picture.

/

Look 4

Inderdaad, we deinzen niet terug voor een look in 100% jeans: een superelegante combinatie in laagjes, met een fijne glitterriem die je vrouwelijke vormen benadrukt en een kort jasje voor de stoere touch. Het detail dat het verschil maakt? De cognac plateauschoenen voor die hippe en sensuele knipoog.

/

Look 5

Geen lente zonder marinestrepen. De verticale strepen zorgen voor lengte en leiden de aandacht naar de leuke geknoopte riem van de bleke jeansrok. Deze rok is met haar ideale lengte en opvallende knopen een echte musthave voor de eerste zonnestralen. De sporty schoudertas in zandkleur doet je meteen wegdromen naar een dagje aan het strand.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Shopping: 10 trends voor je wintergarderobeMango: onze 15 favorieten voor deze winter, Let it snow: onze favoriete ski outfits voor op wintersport.

Volg Kocca op Instagram: @Koccaofficial.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Kocca.
www.kocca.it

Commercieel team De artikels van >

Tags: Kocca.