Shop nu, betaal binnen 21 dagen dankzij newbie on the block, Klarna
© Pers

Shop nu, betaal binnen 21 dagen dankzij newbie on the block, Klarna

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Klarna, wie? Neen, een betere vraag is: Klarna, wat? Klarna is een Zweedse bank en internationale leider voor betaal- en shopdiensten. Dankzij deze newbie on the block kan je vandaag shoppen en binnen 21 dagen pas betalen. Do we need to say more? Ontdek er hier alles over.

/

Smooth shopping

Shopping addicts opgelet, het Zweedse Klarna lanceerde zonet zijn betaalplatform in België. De afgelopen maanden hebben wij meer online gewinkeld dan ooit te voren. Alleen jammer dat je telkens moet betalen voor iets dat je nog niet gepast hebt, niet waar? Met de lancering van Klarna breng je nu de kleedkamers naar jou thuis. Bye bye onflaterende kleedkamerspiegels, hello smooth shopping.

In ons land zal de betaaloplossing ‘betalen binnen 21 dagen’ gelden. Dit geeft je de kans online producten aan te kopen en pas te betalen wanneer je ze hebt ontvangen. Zolang je binnen de afgesproken 21 dagen betaalt, is Klarna helemaal gratis en interestvrij. Betaal je toch liever onmiddellijk na aankoop? Geen probleem, ook dat kan via het Zweedse betaalplatform.

Klarna

Pers

/

Een waaier aan webwinkels

Belgische shoppers zullen van de service kunnen gebruik maken bij een waaier aan webwinkels, waaronder die van H&M, A.S. Adventure, Omoda en vele anderen. De lijst met indrukwekkende merknamen zou in de volgende maanden nog uitgebreider worden.

We willen ervoor zorgen dat onze online ervaring de offline beleving van onze winkels evenaart. – Thomas Vaarten, directeur Sales & Digital bij A.S. Adventure.

Klarna werd in 2005 opgericht in Stockholm en werkt samen met meer dan 200.000 handelaars over Noord-Amerika, Australië het Verenigd Koninkrijk en Europa. Ruim 85 miljoen fashionista’s gebruiken Klarna als betaaloplossing tijdens het online winkelen.

Klarna

Pers

/

Betaal binnen 21 dagen

Waarom 21 dagen? Het is niet zo dat ze bij klarna met een onschuldige hand een willekeurig getal hebben getrokken. Integendeel. Voor de lancering heeft het Zweeds bedrijf de Belgische markt zo goed mogelijk onderzocht. Wat blijkt? Wij Belgen betalen het liefst na 21 dagen. Daarbij willen zo’n 39 procent van ons eerst weten wat ze hebben ontvangen, alvorens te betalen.

Dankzij Klarna is het officieel gedaan met betalen voor iets dat je nog nooit gezien hebt. Zo komt er weer meer vertrouwen en dus meer (shop) plezier kijken wanneer je online winkelt. Daarbij is de check-out zo eenvoudig dat je letterlijk met één druk op de knop je aankoop afrond. Geweldig toch?

Lees meer Marie Claire op: Demain, het online kunstplatform voor de kunst van morgen, TelenetGo helpt ouders met de do’s en dont’s van sharenting en 5 tips voor de ultieme staycation in België.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Betaaloplossing, Fintech, Klarna.