Crush of the day: de hardloopschoenen van Adidas x Missoni
©

Crush of the day: de hardloopschoenen van Adidas x Missoni

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor alle sportieve fashionista's! Het Iconische Italiaanse label Missoni heeft zopas aangekondigd dat ze de handen in elkaar hebben geslagen met niemand minder dan adidas. Het resultaat is een unieke collectie met hardloopschoenen en bijpassende kleding die je liefst nu in huis wil halen.

Af en toe verschijnt er een collab waarbij je meteen denkt: “Dit moet ik hebben.” En dat is ongetwijfeld het geval bij deze unieke adidas x Missoni collectie. De twee wereldbefaamde labels sloegen de handen ineen voor een collectie hardloopschoenen die niet alleen technologisch hoogstaand is, maar waar de creativiteit ook vanaf spat.

/

Stijl x performance

De creatieve collaboratie is het resultaat van de rijke geschiedenis van beide merken. Het Italiaanse Missoni is het geesteskind van Olympisch hordeloper Ottavio Missoni en zijn vrouw. Samen vond het koppel een stijl uit die erg herkenbaar is dankzij de vele caleidoscopische kleuren. Adidas running focust zich daarentegen op high-performance sportuitrusting, wat resulteerde in een unieke tijdelijke collectie die perfect stijl en performance combineert.

De adidas x Missoni collectie bestaat uit een reeks Ultraboosts die bewerkt werden met de Space-dying techniek van Missoni. Op die manier wordt het iconische vlammenpatroon bekomen waar het Italiaanse label zo befaamd om is. De BOOST-technologie van adidas in de zolen zorgen dan weer voor de optimale weerstand en energie tijdens het lopen, om zo je prestaties te optimaliseren.

/

Matching sportkleding

Naast de limited edition hardloopschoenen vind je in de collectie ook de rest van je hardloopuitrusting. De lijn bevat een Primekit CRU short sleeve, een PHX jasje en de iconische Marothon 10 short. De short is verkrijgbaar in een kleurrijke en een zwart-wit versie. De adidas x Missoni collab is zowel verkrijgbaar voor mannen als vrouwen.

 

De limited edition hardloopschoenen en bijhorende uitrusting zijn vanaf 25 april verkrijgbaar via Missoni en Adidas. Voor de schoenen betaal je 250 euro, de prijzen voor de kleding variëren tussen de 100 en 300 euro.

Meer lezen? Interview met Elodie Ouedraogo & Olivia Borlée: “De modewereld is harder dan de sportwereld”HOERA: Adidas lanceert schoen die sneller doet lopenCrush of the Day: de Statement Collection van Adidas.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Adidas, Hardloopschoenen, Missoni, Sneakers, Sport.