Crush of the Day: de Statement Collection van Adidas
© Pers

Crush of the Day: de Statement Collection van Adidas

Door Eloise Pirard  & Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Op zoek naar een nieuwe sportoutfit? Adidas got you covered! De nieuwe Statement Collection van Adidas haalde zijn inspiratie bij echte power women zoals Dua Lipa, Karlie Kloss en Shay Mitchell... En het resultaat is een vrolijke en krachtige collectie die aanzet tot sporten!

Of je nu graag je dag al mediterend begint met enkele yogaoefeningen of afsluit met een stevige bokstraining, de Statement Collection van Adidas voorziet je van de gepaste outfit.

Power vrouwen

marieclaire_adidas_statement_collection

Pers

Het bekende merk met de drie strepen wou een stijlvolle collectie op de markt brengen die gedragen kan worden in uiteenlopende sportieve situaties.

De celebrities die een inspiratiebron zijn voor de sportlijn hebben verschillende carrières en levensstijlen. De muzes voor deze collectie zijn zangeres Dua Lipa, model en danseres Karlie Kloss, de Canadese actrice Shay Mitchell, onderneemster en gezondheidsgoeroe Hannah Bronfman en de Spaanse tennisspeelster Garbiñe Muguruza.

Adidas zorgt ervoor dat deze dames, en alle vrouwen wereldwijd, straks stralen in hun outfit bij welke sport dan ook.

Sporten in stijl met Adidas

De sportlijn bestaat uit meer dan twintig stukken die elkaar aanvullen. De sportbh’s, leggings, sweaters, schoenen en sporttassen kan je zowel op straat als in de fitness dragen. Ze zijn immers te mooi om enkel in te sporten. Onze favoriet is de fleurige camouflageprint gecombineerd met geometrische vormen die doet denken aan een ontwerp van Stella McCartney. Deze print vind je terug op enkele leggings en sportbh’s.

Je kan de collectie terugvinden op de webshop van Adidas en in de winkels vanaf 1 november.

 

Meer lezen over sporten? 10 tips & tricks om een druk werkleven met sport te combineren, Deze sporten doen je cellulitis smelten als sneeuw voor de zon en Make-up & sport: kan het of kan het niet?

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Adidas, Mode, Sport, Sportcollectie.