HOERA: Adidas lanceert schoen die sneller doet lopen
©

HOERA: Adidas lanceert schoen die sneller doet lopen

Leestijd: 1 min

Laatste nieuwigheid in sportland: de Ultraboost 19. Deze loopschoen dankt zijn naam aan de middenzool die zo ontworpen is dat ze een extra energie-boost geeft tijdens het lopen. Kortom, technologie zorgt ervoor dat je als hardloper letterlijk vooruit wordt geduwd. Handig als je "the extra mile" wil lopen.

Of je nu een fervent hardloper bent of een occasionele zondagse jogger, deze Adidas hardloopschoen ondersteunt vrijwel elke loper. Sterker nog, de schoen kan met zijn esthetiek misschien zelfs couch potatoes overtuigen om een toertje te joggen. Bij zijn lancering in 2013 vielen heel wat fashion victims ook voor het design van de Ultraboost. Zes jaar later is dat design aan vernieuwing toe en krijgtde schoen een volledig nieuwe look aangemeten.

ultraboost19_adidas_loopschoen

Nieuwe kleurencombinatie: de ‘inline’ Ultraboost 19, met opvallende rode afwerking.

Voor de update deed Adidas beroep op de mening van maar liefst 4.000 lopers. We brachten eerder al de loopgewoonten van de Belgen in kaart, en ook Adidas deed uitgebreid marktonderzoek voor de ontwikkeling van zijn schoen. Net als de Ultraboost onderging hardlopen de laatste jaren een transformatie, zo lopen we tegenwoordig vaker samen, in groep en meer voor het plezier. Drie jaar lang luisterde adidas naar lopers en ontwikkelde het samen met hen de gloednieuwe loopschoen.

Meer info:

De Ultraboost krijgt een upgrade met verschillende nieuwe kleurcombinaties en is vanaf 21 februari beschikbaar op adidas.be en via geselecteerde retailers. De nieuwe Ultraboost 19 is de officiële start van adidas’ nieuwe campagne ‘Recode Running’.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Adidas, Health, Lifestyle, Sport, Ultraboost.