CRUSH: een smartwatch met functies speciaal voor vrouwen
©

CRUSH: een smartwatch met functies speciaal voor vrouwen

Leestijd: 2 min

We zijn tegenwoordig altijd druk in de weer: van werken, over sporten tot een sociaal leven bewaren. Soms nood aan een handige digitale redder in nood die bijvoorbeeld je gemoedstoestand in het oog houdt? Of toch liever een virtuele yogacoach? Dan is het een goed idee om een smartwatch aan te schaffen. Wist je dat er tegenwoordig heel wat watches met handige functies speciaal voor vrouwen zijn? Een overzicht!

We komen tegenwoordig met heel wat uitdagingen in aanraking. Garmin zorgt ervoor dat je gewoon naar je pols moet kijken om een oplossing te vinden. Deze functies werden speciaal voor dames in het leven geroepen:

1. Stressniveau op peil

De rust zelve of toch eerder een stresskip zo nu en dan? Je zou soms voor minder. Maar gelukkig houden de smartwatches van Garmin 24 uur per dag, 7 dagen per week, je stressniveau bij, zodat je weet wanneer je gestrest bent en het in de hand kunt houden.

2. In en uitademen

En dan kunnen we meteen doorgaan naar de tweede handige tool. Want wie stress heeft, moet ook ontstressen. Daarvoor zijn ademhalingsoefeningen een ideale manier. Gebruik de oefeningen om drie verschillende ademhalingstechnieken te oefenen: rust, coherentie en ontspanning en concentratie.

3. Je cyclus bijhouden

Die tijd van de maand? Je cyclus kan een indicatie geven van je algehele gezondheid. Dus of je nu een erg stipte cyclus hebt, in de overgang bent of geen menstruatie hebt: het is altijd goed om bij te houden hoe je lichaam fysiek en emotioneel reageert. Ook daarbij kan Garmin helpen. De Garmin Connect-app kan je namelijk in een paar clicks vertellen hoe je cyclus eruitziet. Wordt het gezin binnenkort wat groter? Dan kan je via de app ook je zwangerschap volgen. Het enige wat je moet doen is je watch koppelen met een compatibele smartphone.

4. Je batterij opladen

Nood aan iemand die soms op de rem duwt? Dat kunnen de watches ook met de Body Battery™. Daarmee houd je in het oog hoeveel energie je nog hebt en wordt het verband gelegd tussen stress, herstel, slaap en fysieke activiteit. Hoe hoger het getal (0-100), hoe beter jij je kunt concentreren op deze uitdagingen, en hoe sneller je de draad weer kan oppakken.

5. Schone slaap

‘s Nachts liggen woelen? Je bent niet alleen. Vrouwen zouden volgens onderzoek meer slaap nodig hebben dan mannen. Weten hoe je slaapt, kan ervoor zorgen dat je ook béter slaapt. Bepaalde Garmin wearables houden je slaapgegevens in het oog. In de Garmin Connect app vind je elke ochtend een volledig beeld van hoe je de nacht ervoor hebt geslapen.

6. Keep it safe

Voel je je soms onveilig wanneer je s avonds over straat loopt of alleen gaat sporten? Dit is waar onze ingebouwde veiligheids- en trackingfuncties een rol kunnen spelen. Als jij je onveilig voelt of als je watch detecteert dat je een ongeval hebt gehad, sturen de hulp- en ongevaldetectiefuncties een bericht met je locatie naar je contactpersonen voor noodgevallen wanneer je watch is gekoppeld met een compatibele smartphone.

7. Sporty spice

Jezelf in januari voor de zoveelste keer beloofd dat je meer ging bewegen? Het kan een hele opgave lijken. Maar dat moet niet per se! De smartwatches maken het met hun ingebouwde sport-apps en meer dan 75 gratis work-outs die je thuis of in de sportschool kunt doen kinderspel. Fan van yoga? Kom in de flow en concentreer je op je ademhaling. Toch liever gewichtheffen? Volg work-outs met gratis animaties die je bij elke stap begeleiden. Er is voor ieder wat wils!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Garmin.

www.garmin.com

LEES OOK: 

Downton Abbey: A new era, de film waar we allemaal naar uitkeken

Sani Resort: Het groene luxeparadijs

Kleding huren is in de mode: deze 3 Belgische merken doen het voor

Commercieel team De artikels van >

Tags: Horloges, Sport, Stress.