Weekendtip: de Belgian Golden Retriever Party, een dag lang knuffelen met viervoeters
© Unsplash

Weekendtip: de Belgian Golden Retriever Party, een dag lang knuffelen met viervoeters

Door Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Een hele dag lang je favoriete viervoeters vertroetelen? Deze zondag is het Belgian Golden Retriever Party in Antwerpen.

Fan van harige honden en altijd in voor een feestje? Dan hebben we wellicht het feestje van het jaar voor jou gevonden. Op zondag 2 juni kan je een namiddag lang spelen met schattige haarbollen en genieten van  een heerlijke barbecue. Lijkt het je wat? Lees dan snel verder.

/

Rollenbollen met Golden Retrievers

Zondag 2 juni is het één en al feest in Antwerpen tijdens de ‘Belgian Golden Retriever Party’. Op het programma? Golden Retrievers aaien, vertroetelen en ermee ravotten op een reusachtig grasveld. Van al dat spelen krijg je uiteraard honger, dan kan je aanschuiven aan een barbecue feestmaal.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Golden Retriever Party 2019 (@goldenretrieverparty2019) op

 

Wil jij deze zondag graag naar het harigste en leukste feestje van Antwerpen? Check dan zeker het Facebookevent en de website.

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: Festivalvakantie: 7 niet te missen festivals in het buitenlandBrits fotograaf verzamelt meest frappante hond-mens lookalikesStraathonden in Spanje krijgen nieuwe thuis door Belgische vrouwDit is officieel het meest populaire hondenras op Instagram en Wetenschappelijk bewezen: je huisdier bepaalt je alcoholvoorkeur. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Belgian Golden Retriever Party, Golden Retriever, Lifestyle.