6 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in augustus
© Netflix

6 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in augustus

Door Hannah Gellens
Leestijd: 2 min

Weet je niet wat je op Netflix moet kijken? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe series, films en documentaires op Netflix die absoluut het kijken waard zijn. Veel binge-plezier!

/

Cafe Minamdang – serie – 1 augustus

Met Squid Game heeft Zuid-Korea als land al eens bewezen dat ze wel wat kunnen van goede en spannende televisie maken. De misdaadserie Cafe Minamdang belooft alvast evenveel goeds.

Cafe Minamdang gaat over een Nam Han-joon, een voormalig crimineel, die nu werkt als waarzegger. Maar terwijl hij de ene na de andere persoon weet op te lichten, wordt hij op de hielen gezeten door detective Nam Hye-joon.

/

I Just Killed My Dad – serie – 9 augustus

Ook voor alle liefhebbers van misdaadseries heeft Netflix iets in petto voor de maand augustus: I Just Killed My Dad brengt het ongelooflijke, nooit eerder vertelde verhaal van de familie Templet.

Anthony Templet schoot zijn vader dood en is daar ook altijd eerlijk voor uitgekomen. De reden waarom heeft echter diepe, ingewikkelde gronden die verder reiken dan zijn familiesituatie alleen. Deze driedelige documentaire probeert in het hoofd van Anthony te kruipen: wat heeft ertoe geleid dat hij op 3 juni 2019 zijn vader doodschoot? En hoe voelde hij zich na zijn daad?

/

Iron Chef: Brazil – serie – 10 augustus

Deze serie is al langer gekend op Netflix: een kookcompetitie waarin de allerbeste koks strijden om de titel van Iron Chef. Maar deze maand krijgt het programma een nieuwe bestemming. We wanen ons in Brazilië om volledig ondergedompeld te worden in alle geuren en kleuren van de Braziliaanse keuken!

/

Look Both Ways – film – 17 augustus

Soms in het leven lijkt alles een groot vraagteken te zijn. Hoe alleen op de wereld we ons dan ook voelen, de film Look Both Ways verzekert ons dat we zeker niet de enige zijn met dit gevoel.

Aan de vooravond van haar afstuderen, bevindt Natalie zich in groot dilemma: of ze kiest om zwanger te worden en blijft in haar geboortestad om het kind op te voeden, of ze verhuist naar Los Angeles om haar droomcarrière na te jagen.

/

Loving Adults – film – 26 augustus

Loving Adults is de allereerste Netflix original film in het Deens. Het verhaal is gebaseerd op de roman Kærlighed for voksne van Anna Ekberg.

Loving Adults gaat over Christian en Leonara, een koppel dat op het eerste zicht het perfecte leven leidt nadat hun zoon genezen verklaard is van een levenslange ziekte.

/

Me Time – film – 26 augustus

Me Time, met topacteurs Kevin Hart en Mark Wahlberg in de hoofdrol, is een film die je deze zomer ongetwijfeld aan het lachen zal brengen.

De film volgt een vader die voor het eerst in jaren me time heeft terwijl zijn vrouw en kinderen weg van huis zijn. Hij herstelt de band met een oude vriend en samen beleven ze een wel heel wild weekend…

Lees ook: 7 nieuwe series, films en documentaires op Netflix in juli

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Augustus, Films, Netflix, Series.