Odette Lunettes opent flagshipstore in Knokke
©

Odette Lunettes opent flagshipstore in Knokke

Leestijd: 1 min

Het Belgische brillenlabel Odette Lunettes opent een flagshipstore vlakbij het befaamde 'place m’as-tu vu' alias het Albertplein in Knokke.

Het brillenmerk van TV-host Eline De Munck creëert vanaf nu op zowat alle mogelijke manieren een genot voor het oog in badstad Knokke. Eline en haar team hadden een duidelijke visie voor ogen en wilden een flagshipstore met ‘edginess’ en ‘fashion’ als sleutelwoorden. De combinatie van beide elementen ervaar je reeds van het ogenblik je de winkel binnenkomt. De rudimentaire, spacey rock ’n roll vibe genereert een speciaal gevoel. Daarnaast bezorgen ook de spiegels een open en ruimtelijk gevoel.

Lees ook: Waarom je beter geen koude douche neemt bij deze bloedhete temperaturen

Statement

Samen met visual art director Bob Geraets richtte De Munck in 2015 Odette Lunettes op en wat bleek? Meer mensen deelden haar frustratie en waren op zoek naar dat ene fashionable, maar toch draagbare montuur dat hen op de neus geschreven is. “Onze keuze om brillen neer te zetten als volwaardig mode-element bleek een juiste zet,” zo vertelt Eline De Munck. De Odette Lunettes brillen hebben een uitgesproken design en opvallende kenmerken. Denk maar aan een rond montuur dat net dat tikkeltje groter is dan de verwachtingen of esthetische lijntjes op een verrassende plaats.

Vandaag, zo’n 7 jaar na de oprichting van Odette Lunettes is het het label te koop bij 400 opticiens wereldwijd en hebben ze 4 flagshipstores. Eentje in Antwerpen, Gent, Maasmechelen Village en nu dus ook in Knokke.

Odette Lunettes flagshipstore, Elizabetlaan 11-13, 8300 Knokke

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Knokke.