10 dingen die je moet weten over de Gerber-Crawford familie
© Omega

10 dingen die je moet weten over de Gerber-Crawford familie

Door Jana Frambach
Leestijd: 3 min

De Gerber-Crawford familie domineert al enkele decennia (!) de modellenwereld. Cindy Crawford behoort tot de allereerste generatie topmodellen, haar man Randy was in de jaren tachtig onder andere model voor Benetton. Geen verrassing dat hun kids dezelfde weg inslaan. Sterker nog, Kaia en Presley liepen al shows voor de grootste modenamen. Tien dingen die je absoluut moet weten over deze "genetische jackpot"-familie.

 

1. Tequilabedrijf met George Clooney

 

Papa Gerber richtte samen met George Clooney een tequillabedrijfje op. Gewoon, omdat ze daar zin in hadden. Het bedrijf werd door drie vrienden opgericht en kreeg daarom de naam Casamigos. Ondertussen verdienen ze miljoenen aan shotjes.

/

2. Matching Halloween kostuums

We go for it

A post shared by Presley (@presleygerber) on

De Gerber-Crawfor clan gaat helemaal voluit voor Halloween. Het liefst doen ze dat met matching kostuums. Alsof deze familie nog niet badass genoeg was, gingen ze dit jaar met Halloween als echte rocksterren door het leven.

/

3. Zo moeder zo dochter

Kaia Gerber lijkt als twee druppels water op jonge Cindy Crawford. Haar mama leert haar dan ook al de kneepjes van het vak: van modeshows lopen, over poseren tot je goede genen gebruiken voor het goede doel.

/

4. Tienjarig topmodel

Gerber

Young Versace

Kaia’s grote doorbraak als model was in 2016. Ze werd gescout door niemand minder dan Alexander Wang en stond naast mama Crawford te pronken op de cover van Vogue Paris. Wat velen vergeten, is dat mini-Cindy al een campagne scoorde voor Versace Young toen ze amper 10 jaar was.

/

5. Kaia voor Kendall’s lens

@thelovemagazine by @kendalljenner out today #LOVEME17

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia Gerber verscheen al voor de lens van ontelbare bekende fotografen. Daarvoor stond Kendall Jenner echter al achter de camera. In 2017 verschenen er een aantal covers van Love Magazine met de nieuwe gezichten van de modewereld. Een hele resem vers talent dat op het punt van doorbreken stonden werden geshoot door Kendall. Één van die gezichten was uiteraard niemand minder dan Kaia Gerber.

/

6. Presley is naast model ook fotograaf

Just laying in the grass

A post shared by @ kbyp on


Voor de Gerber-Crawford kids doorbraken in de echte modewereld. Speelden ze model en fotograaf. Samen richtte ze zelfs een Instagramaccount waar ze de resultaten op deelden. Het account bestaat nog steeds en is een heuse tijdscapsule naar de jeugd van Kaia en Presley. Je vindt de foto’s op het Instagramprofiel @kbyp (Kaia by Persley).

/

7. Model spelen met de Hadids

Baby Bells and I shot by the brother @bellahadid @presleygerber

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Lang voor haar grote doorbraak, was Kaia al bevriend met collega-modellen de zusjes Hadid. Voor de fun shootte grote broer Presley zijn zus en Bella Hadid tijdens een uitje naar het strand. Bestaan er betere leermeesters? Ohja, mama Cindy.

/

8. Papa Gerber kan er ook wat van

gerber

Casamigos

Hoewel Persley, Cindy en Kaia duidelijk het voortouw trekken wanneer het op poseren aankomt, kunnen we niet ontkennen dat papa Gerber er ook wat van kon. Deze foto werd gemaakt in de jaren tachtig, voor de spotlight op zijn kids kwam te staan.

/

9. Persley is samen met een elite model

🖤

A post shared by Presley (@presleygerber) on


Soort zoekt soort? Het was dan ook te verwachten dat Presley Gerber niet lang zou moeten zoeken naar een mooie deerne voor aan zijn arm, hij wist onlangs een model uit het prestigieuze modellenbureau Elite models te strikken. De mooie Charlotte D’Alessio en hij zijn inmiddels Instagramofficial.

/

10. Moedervlek

Happy birthday mama!

A post shared by Presley (@presleygerber) on


Cindy Crawford staat bekend om haar iconische moedervlek boven haar lip. Persley heeft een eigen exemplaar op zowat dezelfde plek.

/

11. Omega

It’s a family affair. Zowel Cindy en Rande als hun twee bloedmooie kids zijn het gezicht van Omega. Elk voor hun eigen lijn horloges. Omega zet graag in op de familiefactor en geef toe: welk gezin leent zich daar beter toe dan de Crawford-Gerbers?

Wil je meer weten over celebritykinderen die in de voetsporen van hun ouders treden? Lees hier over de ‘dochters van’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cindy Crawford, Gerber, Kaia Gerber.