Meryl Streep vervoegt de cast van Big Little Lies voor het tweede seizoen
© Getty Images

Meryl Streep vervoegt de cast van Big Little Lies voor het tweede seizoen

Door Charlotte Deprez & Tine Stoop
Leestijd: 1 min

The word is out! Meryl Streep zal in het tweede seizoen van de hitserie Big Little Lies Mary Louise Wrigt, de moeder van Perry Wright (Alexander Skarsgård) spelen.

Bezorgd om het welzijn van haar kleinkinderen, /spoiler/ na de dood van haar zoon Perry /spoiler/, trekt Mary Louise, Meryl Streep dus, naar Monterey op zoek naar antwoorden. Een personage dat vermoedelijk de rust in de levens van onze vier heldinnen, en hun big little lies, komt verstoren.

Big Little Lies zou oorspronkelijk een serie van slechts één seizoen worden omdat het gebaseerd is op de roman met dezelfde titel van Liane Moriarty. Maar gezien het succes (8 Emmy Awards, 4 Golden Globes, 2 SAG awards,…en de lijst gaat door) en de vraag van fans, kondigde HBO in december aan dat de serie terug zou komen met een tweede seizoen. Dit nieuwe seizoen zal deels gebaseerd zijn op een nieuw verhaal van de auteur Liane Moriarty.

David E. Kelley, die seizoen 1 schreef en producete, zal dat opnieuw doen voor seizoen 2. Nicole Kidman en Reese Witherspoon zullen, naast de rol die ze spelen in de serie, opnieuw executive producers zijn.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Big little lies, HBO, Meryl Streep, Serie, Televisieserie, Tv.