Test: welk type koffiedrinker ben jij?
©

Test: welk type koffiedrinker ben jij?

Leestijd: 2 min

De toekomst voorspellen door koffiedik te kijken, kunnen we (nog) niet. Maar we kunnen wel al zeggen wie jij bent, gewoon door de manier waarop je koffie drinkt. Doe de test!

 

 

 

1/ De levensgenieter

Je leeft maar één keer. Je geniet daarom zo veel mogelijk van de dingen die je blij maken en die je energie geven. Dansen, muziek beluisteren, naar de sauna gaan, citytrippen, op restaurant gaan met vrienden bijvoorbeeld. En koffiedrinken natuurlijk. Je legt jezelf daarbij weinig beperkingen op. Er zijn al genoeg regels in het leven waar je rekening mee moet houden.

De koffie die bij jou past: Mug uit de collectie Vertuo van Nespresso, een grote beker met intense, evenwichtige aromatische of cafeïnevrije koffie om lekker lang van te genieten.

2/ De nomade

Je bent altijd gehaast, altijd onderweg. Van thuis naar je werk, van je werk naar de winkel, van de winkel naar school om de kinderen op te halen, en van school weer naar huis om eten klaar te maken en tot slot van huis naar een vriendin om haar op te beuren. Om dat tempo vol te houden, heb je constant een flinke shot cafeïne nodig.

De koffie die bij je past: Alto uit de collectie Vertuo van Nespresso, een zachte en tegelijk sterke koffie verkrijgbaar in een XL travel mug van 414 ml. Zo heb je overal je favoriete drank bij de hand.

3/ Het gezelligheidsdier

Het moment van de dag waar je het meeste naar uitkijkt, is het vieruurtje. Gezellig bijkletsen met je collega’s, je allerliefste of je kinderen bij een kopje koffie, daar kikker je helemaal van op. En om het nog gezelliger te maken, hoort daar ook iets lekkers bij. Een plakje zelfgebakken cake bijvoorbeeld, want kokkerellen is jouw ding. Op het werk ben je vaak te spotten in de buurt van de koffiemachine, waar altijd wel een sappig verhaal te scoren valt.

De koffie die bij jou past: Gran Lungo uit de collectie Vertuo van Nespresso, intense blends in een traditioneel formaat. Zoals ook je ouders – en hún ouders – al koffie dronken.

4/ De fijnproever

Je bent een rasechte foodie. Lekker eten en drinken verhef je tot een ware kunst. Als amateur-koffiesommelier kun je de verschillende soorten koffie van elkaar onderscheiden, weet je welke bonen uit welk land komen en op welke manier je ze het beste bereidt voor een optimale smaaksensatie.

De koffie die bij jou past: Espresso uit de collectie Vertuo van Nespresso, intense en originele blends die je smaakpapillen prikkelen. Vol, fluweelachtig, romig en rond.

5/ De hipster

Een nieuwe trend? Als early adopter ben jij als een van de eersten op de hoogte. Wanneer je een koffie drink, geniet je evenzeer van de blend zelf als van de presentatie. Je gaat voor een voorverwarmde designkop van een hip merk, een schuimig laagje latte en een fijn chocolaatje.

De koffie die bij jou past: de Barista Creations uit de collectie Vertuo van Nespresso, met gedurfde aroma’s, zoals hazelnoot of karamel. Om gewoon bij jou thuis van een heerlijke koffie te genieten, als van een professionele barista.

Meer weten over de collectie Vertuo van Nespresso? Neem een kijkje op nespresso.com.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Nespresso.
www.nespresso.com

Lees meer:

Commercieel team De artikels van >