Waarom de eCargo Bike ePowered by Bosch eBike Systems dé ultieme elektrische bakfiets is?
© Bosch eBike Systems

Waarom de eCargo Bike ePowered by Bosch eBike Systems dé ultieme elektrische bakfiets is?

Leestijd: 2 min

Elektrische bakfietsen zijn hipper dan ooit. Voor wie op zoek is naar een model dat een feilloze elektrische aandrijving combineert met mooie esthetiek, presenteren we jullie de eCargo Bike ePowered by Bosch eBike Systems. Perfect voor het vervoer van kinderen of boodschappen in stijl.

Elektrische (bak)fietsen waren nog nooit zo populair. De coronapandemie heeft dat nog versterkt: vorig jaar steeg de verkoop van elektrische fietsen met ruim 30 procent. Tussen de wirwar van modellen lichten we voor jullie de eCargo Bike ePowered by Bosch eBike Systems uit. Een van de, naar onze mening, beste modellen op de markt momenteel.

4 redenen om de eCargo Bike van Bosch eBike Systems te kopen

eCargo Bike van Bosch - fiets

Bosch eBike Systems

 1. Milieuvriendelijk alternatief voor de auto.
  Dankzij de elektrische ondersteuning van de kwalitatief hoogwaardige Cargo Line-aandrijvingen leg je gemakkelijk flinke afstanden af die met een gewone fiets niet haalbaar zijn. Daardoor kan je je auto prima inruilen door de eCargo Bike met aandrijvingssysteem van Bosch eBike Systems, wat als vanzelfsprekend bijzonder goed is voor het milieu.
 2. Ideaal voor gezinnen.
  Een elektrische bakfiets is simpelweg een fiets die extra veel ruimte biedt om spullen te vervoeren. Dit model wordt gekenmerkt door de lage laadruimte tussen de stuurkolom en het voorwiel en is perfect voor het vervoer van kinderen of boodschappen.
 3. Voordelig vervoer.
  Uiteraard zijn elektrische fietsen niet goedkoop, zeker niet in vergelijking met een klassieke fiets. Maar eens je een exemplaar hebt aangeschaft, zal je schrikken van de lage onderhoudskosten. Sowieso is het een stuk voordeliger dan de voortdurende kosten aan een auto. En je hoeft nooit meer peperdure benzine of diesel te tanken!
 4. Meer beweging.
  Uit een recente studie bleek dat elektrisch trappen even gezond is als fietsen zonder ondersteuning. Dankzij de elektrische aandrijving fietsen mensen immers vaker en langer dan ze op een gewone fiets zouden doen.

Nog meer voordelen

Daar stopt het natuurlijk niet. Al meer dan 10 jaar imponeert Bosch eBike Systems met innovatieve eBike-aandrijvingssystemen die zich onderscheiden door hun hoge performance en kwaliteit. Zo is de elektrische bakfiets met aandrijvingssysteem van Bosch eBike Systems bijvoorbeeld uitgerust met het eBike ABS, dat functioneert als een extra paar ogen waarmee je in onverwachte situaties veilig afremt.

Angst dat je dure eCargo bike gemakkelijk gestolen wordt, is niet nodig dankzij de Lock-functie die ervoor zorgt dat de motor niet start als de boordcomputer niet gekoppeld is. Ook hebben de systemen van Bosch eBike Systems een GPS tracker.

Daarnaast zorgen het smart systeem en de bijbehorende eBike Flow-app ervoor dat de eBike zich helemaal naar jouw wensen vormt. Het aanpassen, uitbreiden en updaten van de fiets gaat allemaal via de smartphone – net als bijvoorbeeld de navigatie. Doordat updates over-the-air gaan (dus gewoon automatisch oppoppen op je telefoon) hoef je voor al deze vooruitgangen niets te doen. En bovendien ziet de fiets er nog eens stijlvol uit ook.

De eCargo Bike staat voor gezondheid, veiligheid en besparing, zowel van het milieu als je portemonnee. Stap jij als volgende in het eBike-zadel?

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Bosch eBike Systems.
www.bosch-ebike.com

LEES OOK :
Stella McCartney brengt een huidverzorgingslijn uit
Lynk & Co: De wagen van de toekomst
Zo beleefde Lotte Feyen Pukkelpop

Commercieel team De artikels van >